Gyilok-trance, őstechnós és amerikaiak a hétvégi partykon

Vágólapra másolva!
A Palme-házban szombaton a Para Halu, a Suria és az Azax Syndrom játszik kompromisszummentes killerpsy-t, de eljön hozzánk ismét az angolok szép dramaba-dj-je, Alley Cat, az egyik legrégebbi amerikai technós, Jeff Mills, illetve a számos osztrák az ottani hardcore-szcénából. De lesz Chris Fortier és Sultan a Home-ban és Kecelen is.
Vágólapra másolva!

Péntek este a Pachában Tommyboy, Mannel, Muzzaik és Santa Claus különlegességeire tombolhatnak a houserek, mindössze egy ezresért.

Ugyanekkor a Kashmirban, a Gaia Culture negyedik buliján - a népes fellépőgárda mellett - a goa jövőjéért felelősséget érzők részt vehetnek egy komoly beszélgetésen is (ahol a goa jövője mellett olyan, témák is szóba kerülnek majd, mint a karma vagy az újjászületés...) - Era, a Quantum State, Jirzij, Oleg és Danee biztos ott lesznek a beszélgetésen.

Szintén ezen az estén érdemes leugrani Kecelre, a Club Koronában Chris Fortier és Sultan teszi tiszteletét az USA-ból. Másnap ugyanez két nagyágyú a Home-ban, az USA Progression partyn is játszik, de itt pörget még az Ice on Fire, vagyis Kühl és Chriss, Blackman, Tommyboy és Clark is. A belépő helyszínen háromezer forint, elővételben egy ezressel kevesebb.

Szintén szombaton prominens vendégek érkeznek a budörsi Airport Arénába is: a Red Bull Master of Music gálapartyján az őstechnós amerikai, Jeff Mills mellett Ben Long, Dejan Milisevic, Jankec, Kiri és az idei Red Bull-os dj-verseny győzetese, Rony Bass állnak majd a lemezjátszó mögé. A jegy elővételben háromezer-ötszáz, éjfélig négyezer-ötszéz, utána pedig ötezer-ötszáz forint.

Szintén szombaton, este tíztől a Trafóban a Deep és az Impulscreator közös partyján a szép brit drum'n'bass-dj-t, Alley Catet lehet látni-hallani. Ugyanezen az estén a Chi Recordings Ablak-A-Dubra Special buliját az A38-on olyan név fémjelzi, mint a brit Elite Force. A jegyek a helyszínen ezernyolcszáz, elővételben ezernégyszáz, Ablak-a-Dubra-tagságival pedig csak ezerkétszáz magyar forintba kerülnek.

Fotó: Greksa László
Fotó: Greksa László

A városligeti Olof Palme-házban a Futurefolk és a Psycle killerpsy-partyjára válthatunk jegyet háromezerért. Megszólal az izraeli Azax Syndrom, a portugál Suria és a magyar Para Halu liveact, akik mind a legfrissebb psy-trance-irányzat, a killer-neofullon vonulat nemzetközi szinten is elismert képviselői. A dj-szekciót többek között a szervező, futurefolkos Dolphin, illetve Psycle-es Tibito és Rastanita képviseli. A chill-teremben Kalumet (Alapzaj), Herq, Ioda, Fungus, Kemo, Cu2, valamint Psylocke simítja idegeinket; a látványért a Trixx és az Xtradzsa felel.

Szintén a zöldben, a Margitszigeti Atlétikai Centrumban rendezik az Ultra Insfestation 2 hardcorepartyt. Itt például olyan előadók emelik az est tempóját, mint Naz-T és Quaternion live, a vicces nevű dj Pussyhaver, X-Treme, BPM Junkie - mindahányan Ausztriából.

Végül, akit Szegeden ér a szombat este, a Gin Tonicban a Soulcycle - American Drum'n'bass Session buliján engedheti el magát éjfélig nyolcszáz, utána ezerforintos belépő ellenében (az egyenjogúság nevében a lányok tizenegyig ingyen juthatnak be). A fellépők: Lith az USA-ból, Corp, Suzuki Samurai, Focus, Quicky és az Additive Bass Cheeba.

Még több buliról tudsz információt gyűjteni a Partytárban!