Hétvégi partynagyüzem

Vágólapra másolva!
Mint sejthető, augusztus huszadika alkalmából a partyk is alaposan megszaporodnak országszerte. Több nagy vidéki klub mostanra időzíti "nyárzáró" buliját, a budapestiek közül néhány meg éppen most indítja a szezont, és persze ilyen időjárás mellett nem hiányozhatnak a szabadtéri rendezvények sem. Ízelítő a hosszú hétvége elektronikus zenei összejöveteleiből.
Vágólapra másolva!

Kezdjük a pénteket egy különleges eseménnyel: a budapesti Felvonulási téren a Neocortex vj-demonstrációhoz kapcsolódóan szól a zene. Dj Negro, Marka és Naga lemezei mellett Nobody, Sfeer és Tigrics élő fellépését hallgathatjuk. A látvány bizonyára emlékezetes lesz, utóvégre a lényeg a jó tucatnyi video jockey és vj-csoport produkciója.

Hosszabb idő után ismét nagy party lesz az óbudai Home Clubban. A drum'n'bass egyik atyja, az angol LTJ Bukem érkezik állandó társával, mc Conraddal az oldalán, de játszik majd négy magyar lemezlovas, így Dis, Bal, Skc és Bratwa is.

Ugyancsak két külföldi vendéget várnak a Renaissance nevű bulira, a Hajógyári-szigeten lévő Events Hallba. Az angol James Zabiela és az argentin Hernán Cattáneo előtt és után hazai részről Tommyboy, Clark, Slam Jr. és Kühl áll a pultban, s vélhetően valamennyiük keze alól proghouse szól majd.

Ugyanezt elmondhatjuk a balatoni Palace-nyárzáró fellépőiről is. A siófoki klub a japán Satoshi Tomiie-t nyerte meg erre az alkalomra, no meg Pölit, Dandyt és Chrisst, vagyis a közönség kedvenceit.

A kiskunmajsai Club Alcatrazban az osztrák Felipe, továbbá Jankec, Just-inn és Newl lesz a főszereplő a Sunset Fesztivál névre keresztelt technopartyn. Lesz még (a teljesség igénye nélkül) Elektróger Open Air a miskolci Majális Parkban, Electrotrash Budapesten, a Margitszigeti Atlétikai Centrumnál, valamint Készenléti Disco a Kultiplexben.

Forrás: [origo]Lássuk a szombatot - ekkor a keszthelyi Club of Colors zárja a nyarat, ugyancsak megadva a módját a gesztusnak. Egy újabb proghouse-nagyágyú, az angol Danny Howells teszi tiszteletét, de ne feledjük Tommyboyt és Kühlt sem.

A fent már említett Satoshi Tomiie szombaton is Magyarországon zenél, mégpedig a keceli Club Koronában - egy sor magyar lemezlovas, így Chriss, Sur-prise, Pöli, James Cole, Pat Duff, Shabaam, Kenny és Dave Van N társaságában.

Ismét lesz I Love Deep a Citadella Gardenban, a Freee Magazin buliján most egyszerre két deephouse-állócsillag pörget. Terry Lee Brown Jr. és Timewriter természetesen nem egész éjszakás szettel készül, dj Budai, Dandy, Beta és Andre egészíti ki a line-upot.

A Debut csapata ezúttal Tiszakécskén, a New Night Clubban vizitál, dj Chriss, Moonline, Dandy, Garay és Stuart főszereplésével. Néhány további esemény: Neorave & Goa a dunaharaszti horgásztónál, Strangefaces-buli a János-hegyi Erzsébet-kilátónál, illetve MK2-party Mezőkövesden.

Minderről bővebben a partytárban.