Britney Spears fehér esküvőt tervez

Vágólapra másolva!
A fiatal sztár esküvőjének forgatókönyvét minden bizonnyal maga Walt Disney is megirigyelné. A tündérmesét adaptáló esküvőhöz megvan minden: fehér tulipánok Hollandiából, drága pezsgő, még drágább szálloda, sőt még vőlegény is. Ez utóbbit illetően azonban - Spears kisasszonyt ismerve - még történhetnek változások.
Vágólapra másolva!

Britney lelkesen tervezi esküvőjét, annak ellenére, hogy egyik barátja inkább azt tanácsolta neki, előbb találja meg önmagát, mielőtt életre szóló fogadalmat tesz. De a fiatal megasztár hajthatatlan. Igaz, még csak néhány hónapja ismeri jövendőbelijét, Kevin Federline-t, aki az énekesnő háttértáncosa volt, de szilárd meggyőződése, hogy megtalálta személyében az igazit.

Spears anyuka amennyire ellenezte lánya előző, röpke 55 órán át tartó házasságát, most olyannyira lelkesen toporog a hivatásos esküvőszervező sarkában. A novemberre kitűzött esküvőt a Beverly Hills hotelben tartják. A buli, a bennfentesek szerint, 1,8 millió dollárt (azaz több mint 448 millió forintot) fog felemészteni, ha nem többet.

Nem is csoda a csillagászati összeg - a boldog ara egyenesen Hollandiából hozatja a díszítéshez a fehér tulipánokat, nem kevesebb, mint 180 ezer dollárért. No és a néhány hónappal ezelőtti, nagy botrányt kavaró, hirtelen jött (és olyan gyorsan véget is érő) esküvőjét nem elég csak felülmúlni, bőven túl kell szárnyalni.

"Imádja a tulipánt, és azt szeretné, ha mindent az borítana el. 300 üveg Cristal pezsgőt is rendelt, a reggeli menüről még nem döntött, de elmondta, hogy nem szeretne semmit sem kihagyni. Olyan nagy durranást akar, ami mindenben különbözik az olcsó vegasi esküvőjétől, amit 55 óra elteltével érvénytelenítettek is" - mondta a szervezőhöz közeli forrás.

A bennfentesek szerint már tervezik Britney fehér esküvői ruháját is, ami állítólag igencsak hagyományos stílusú lesz. (Britneyt és igényeit ismerve, várjuk ki a végét...) A tervek szerint öt koszorúslány fogja kísérni a 22 éves sztárt a ceremónia alatt, köztük lesz húga, Jamie, és az egyik legrégebbi iskolai barátnője.

A tökéletes szervezés érdekében Britney szenvedélyesen bújja a legújabb esküvői magazinokat trendi ötletekért, de édesanyja kreativitásának is teret enged. A bennfentes hozzátette: "Kevin mindenbe beleegyezik, amit mondanak neki." (Mint általában a vőlegények.) Szóval, kész tündérmese lesz az esküvő.