Christina Aguilera átverte rajongóit

Vágólapra másolva!
Christina Aguilera némiképp feldühítette a rajongóit, amikor arra utalt, hogy idei turnéját nem azért mondta le, mert az orvosai azt tanácsolták, hogy pihentesse a hangját, hanem valójában azért, mert nem volt neki mit énekelnie.
Vágólapra másolva!
Forrás: ==
Forrás: ==

"Azért töröltem, mert rossz volt az időzítés. Nem akartam rosszul csinálni, és úgy tűnt, hogy az egész koncert nem más, mint a Stripped műsorom újratálalása. Inkább várok, amíg elkészül az új anyag és a rajongók számára is élvezhetőbb, jobb műsort tudok produkálni" - nyilatkozta a napokban Christina Aguilera. Korábban 28 fellépést mondott le arra hivatkozva, hogy a koncertek visszafordíthatatlanul károsítanák a hangját.

A művésznő honlapja viszont nem frissült az új hírrel, ott még az áll, hogy orvosai tanácsára állítják le a turnét. "Végtelenül csalódott vagyok azért, mert el kell halasztani a fellépéseket. Nagyon vártam már azt, hogy újra úton legyek és találkozhassak a rajongókkal" - írja Aguilera a hivatalos honlapon.

A művésznő fotóijavascript:var w=window.open('http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/gdisplay?xml=/0407/Chris200476134021/gallery.xml','popup','width=500,height=520');w.focus();

Az énekesnő a közelmúltban azzal keltett feltűnést, hogy egy amerikai magazinban elárulta, hogy a női testet sokkal vonzóbbnak tartja, mint a férfiakét, majd arról vallott, hogy szexuális érdeklődése nem köthető nemekhez.