Karácsonyi hangulat fehérben, ezüstben

Vágólapra másolva!
A hagyományos piros-zöld helyett egyre több különleges szín jelenik meg a karácsonyi dekorációban. Mi most mégis a legegyszerűbbet, a fehéret választottuk. A tiszta hószín, ezüstös és aranyos kiegészítőkkel igazi téli világot varázsol otthonunkba.
Vágólapra másolva!
Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
1.2.


1. Csengettyű helyet csörgők - az ezüstszálra fűzött apró csörgő nemcsak végtelenül hatásos dekoráció, de az ünnep hangulatát is fokozzák.

2. Az arany- és ezüstszínű dióval töltött tálca egészen egyszerűen csodálatos. A dróttal körülfont üvegpoharak apró mécseseket rejtenek, remek háttérvilágítást adva a kompozíciónak.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
3.4.


3. Érdekes megoldás az ablak ünnepi kialakítására: az egyszerű, leheletfinom szövetre zsebek kerültek, ezekbe pedig különböző méretű aranycsillagok, mintha csak most hullottak volna alá az égből.

4. Hangulatos és egyedi ötlet a spirál-fa. Készítsünk fém-fenyőfát spirálalakban megcsavart drótból, amelynek hegyében csillag ékeskedik, rajta pedig színes, apró gömbök függnek.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
5.6.


5. Meseszép virágdekoráció fehérben. A vékony, keskeny üvegvázákban egy-egy szál gyertya mellett kaptak helyet a fehér virágok. Az ezüst és aranygömb, illetve a terítő csak fokozzák az ünnepi hatást.

6. Ezüst és arany. Csillogó ezüstgömbök és gyöngyök tündökölnek az aranyszínű gyertyák fényében mindent átitatva az ünnep hangulatával.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
7.8.


7. A fürdőszobát is ugyanúgy díszíthetjük karácsonykor, újévkor, akárcsak a vendégek fogadására fenntartott nappalit. Az aranyozott fenyőtobozokat, illetve a gömböket az "ikergyertya" fénye világítja be.

8. Egyszerűbb dekoráció talán nem is létezik: gyűjtsünk össze néhány fenyőtobozt - akár be is színezhetjük őket ezüstre, aranyra - egy-két fenyőfadíszt, és helyezzük fehér vagy krémszínű tálcára. Az ünnepi asztal központi helyét foglalhatja el.