Karácsonyi asztalok

Vágólapra másolva!
Nehéz eldönteni, mi is okoz nagyobb örömet: az ünnepre való készülődés vagy maga az ünnep. A szépen megterített asztal azonban a karácsony alapvető része, hiszen pontosan tükrözi az ünnep hangulatát.
Vágólapra másolva!
Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
1.2.

1. Az edények, a terítő, az étkészlet és a kiegészítők megfelelő kombinációja teszi tökéletessé az ünnepi asztalt.

2. Az ünnepi vacsora jellegzetes, különleges pillanat, amelynek hangulatát az egymással harmonizáló tárgyakból összeálló teríték teljesíti ki. Ahhoz, hogy a vendégek értékelhessék az asztal hatásos kompozícióját, válasszunk egyedi edényeket az ünnepi menü minden egyes fogásához.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
3.4.

3. Téli árnyalatokban kialakított ünnepi asztal: az ezüstös és kék színű edények törékeny hópehely-mintával egészülnek ki.

4. Az asztalterítő gyöngéd árnyalatai kiemelik a kristálypoharak szépségét és törékenységét. Attól függően, hogy milyen hangulatot szeretnénk teremteni karácsony vagy újév éjszakáján, válasszuk a megfelelő stílusú terítéket - a klasszikustól a romantikusig.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
5.6.

5. Egzotikus kompozíció valóban pompás kiegészítőkből. A modern étkészletek nemcsak a design választékosságát, de a használat kényelmességét is magukban hordozzák.

6. A nagy virágos edények, a választékos kiegészítők együttese az ünnepi teríték rendkívül stílusos változata. A szép asztal kialakítása - valódi művészet, amelytől nagymértékben függ az ünnepi vacsora hangulata.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
7.8.

7. A tenger romantikája hatja át a dekorációt: világoskék üveg és pompásan elhelyezett kagylócskák. Az ünnepi vacsora terítéke különböző, de egymással harmonizáló tányérokból és poharakból áll. Ilyen asztalt kialakítani nem bonyolult, hiszen az improvizáció felülmúl minden várakozást.

8. Az asztal valóban ünnepélyesen néz ki. A karácsonyi hangulatot az elegáns étkészlet adja: a szürkével és fehérrel kombinált ezüst, amelyhez romantikus világítást a magas gyertyák teremtenek.