Robbie Williams kibérel egy egész hotelt

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Alex Nussbaumer, a koncert szervezője elmondta: - "Robbie beleszeretett kedvenc bécsi hoteljának bárjába. Ezért a stadionban, a színfalak mögött fel kell építenünk ennek pontos mását. Williams kérte azt is, hogy múzeumainkról és műemlékeinkről küldjek neki ismertetőket, albumokat. Ezt a kívánságát is teljesítettem."
Williams, aki bécsi tartózkodásai alkalmával általában a Hotel Triest luxuslakosztályát bérli ki, azt reméli, hogy az egész szálló kifizetésével elkerülheti az autogramvadászokat. A Triest Hotelnek 72 szobája, szaunás fitneszközpontja, szoláriuma és egy Silverbar névre keresztelt bárja van. A sztár július harmadikán repül Párizsból Bécsbe, 140 fős kísérettel, és három napig marad az osztrák fővárosban.

A teljes szálloda kibérlését megelőzte, hogy Robbie bejelentette, elege van abból, hogy újságírók és fotósok folyton a magánéletében turkálnak, ezért, hogy kielégítse a nagyközönség intim részletek iránti igényét, önéletrajzot fog írni. Megbízható források szerint a könyvben Williams nem felejt el majd kitérni a Rachel Hunterrel és Nicole Appletonnal folytatott kapcsolataira, ahogy bőven olvashatunk majd az alkohollal és a kábítószerrel folytatott harcáról is.