Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumA 23 éves Michelle Smart tavaly csak 25,4 kilogrammot nyomott, és az orvosok kevesebb mint három hónapot adtak neki. Ekkor szülei, az 53 éves Pauline és az 51 éves Stuart megajándékozták Rióval, a kutyával, akiről régóta álmodozott. Michelle ennek hatására kezdett küzdeni az életéért.

A Golden Bonio Awards 2003 díjkiosztóján Londonban Gaby Roslin adta át az 1000 fontos díjat a könnyező Miss Smartnak.

Michelle Smart, aki gondozónő egy óvodában, így számolt be betegségéről: "Kórházban voltam, és azt mondták, három hónapom van hátra. Ez engem egyáltalán nem érdekelt. Gyerekkorom óta vágytam egy szibériai huskyra, és nagyon boldog és izgatott lettem, amikor megkaptam, de azt mondták, cserébe vissza kell nyernem a súlyom, mert ez része az üzletnek. Nehéz volt, mert meg kellett várnom, amíg Rio nyolchetes lesz, de amint hazavittük, éreztem, hogy rengeteg energia sugárzik belőle, és ezzel megtaláltam a kiutat."

Forrás: HölgyfórumMiss Smart elmondta, egy visszaesési időszak alatt a kutya is abbahagyta az evést. "Nagyon lefogyott szegény, és így én is rájöttem, mit tettem. Ugyanazon az aggodalmon mentem keresztül Rio miatt, mint amin a szüleim miattam."

Rio 11 másik induló kutyát győzött le, akik 250 fontot kaptak és egy évre elegendő kutyakekszet.