Terhes hírességekből csodás alakú kismamák

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Victoria Beckham elismerte, hogy étkezési zavarokkal küszködött


Hihetetlenül lapos hasuk, terhesség utáni lenge viseleteik és tónusos fizikumuk láttán nyilvánvalóvá válik, hogy a hírességek más elvek alapján szülnek és fogynak. - A szuperanya ideál "dolgozni és szülni egyszerre" jelmondata a "dolgozni, szülni és megtartani a nagyszerű alakot" jelmondatra változott újabban. A legtöbb nő életében ez nem valósítható meg egyszerre, és nem is kell, hogy megvalósítható legyen - nyilatkozta Dr. Jan Christilaw a Vancouveri B.C. Nők Kórháza vezető szülész-nőgyógyásza. Dr. Christilaw csatlakozott azokhoz a szakemberekhez, akik elítélik a sztárok által diktált szülés utáni testképet. - A nők teste megváltozik a terhesség alatt. A testzsír eloszlása megváltozik, és történik mindez a baba érdekében. Funkcionális, és azt hiszem, nagyon szép is. Ünnepelnünk kéne, hogy a nők teste szüléskor megváltozik. A fő problémám az, hogy testük megváltozása inkább frusztrációt okoz a nőknek, és nem örömet. Christilaw hozzátette: - A szülés utáni gyors visszaváltozás általában azt jelenti, hogy a nők testüket manipulálták, olyan módon, ami nem egészséges.

Forrás: MTI
Catherine Zeta-Jones gömbölyűen szebb volt mint valaha, mégis lefogyott
- Soha nem láttam még lapos hasat szülés után. A hasfal tágulása elkerülhetetlen, ez fiziológiai folyamat, e nélkül nincs terhesség és szülés. Mi, orvosok, nagyon aggódnánk, ha a nők a lapos hasat tartanák a célnak szülés után. Szüléskor a legfontosabb az anya és a gyerek egészsége, a lapos has kéne a legutolsó legyen a sorban.

Szülés után; mikor leszek újra karcsú?/noilapozo/szuloknek/20010528szules.htmlAlakunkat megfelelő diétával és tornával lassan nyerjük vissza.Karcsúnak lenni mindenáron/noilapozo/lelekbuvar/20020104karcsunak.htmlA hirdetések idealizált szereplői eltorzítják a valóságotTerhes hírességekből csodás alakú kismamákhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=52150

A sztármamák, amikor hihetetlen gyorsasággal visszanyert karcsúságuk titkairól faggatják őket, a nagyon alapos diétára és edzésekre hovatkoznak. Sarah Jessica Parker, Cindy Crawford és Elizabeth Hurley pl. a jógára esküsznek, de ahhoz, hogy a jóga hirtelen fogyáshoz segítse őket, nagyon nagy intenzitással és sűrűsséggel kéne csinálni.

A sztárok személyi edzői természetesen vehemensen állítják, hogy csupán a kitartó tornázás és ambíció a fontos, és a terhesség által okozott változások maradandóságai elkerülhetők.