Csuti megrázó kijelentést tett az autóbalesetéről

Szabó András Csuti
Fotó: Instagram/Csuti
Vágólapra másolva!
Szabó András Csuti eddig még soha nem mesélt az autóbalesetéről, azonban csupán centimétereken múlt az élete.
Vágólapra másolva!

Szabó András Csuti is feltűnik a Zsákbamacska VIP hétfői adásában, ahol szerencsét próbálhat, hogy megnyerje a főnyereményt. A második évadban Szente Vajk és T. Danny, valamint Marics Peti és Pető Brúnó garantálják a szórakozást, amit a nézők is láthatnak napról napra.

Az üzletember a Mokka ma reggeli adásában elárulta, hogy nagyon jól érezte magát a forgatáson, azonban hiába tartja magát szerencsésnek, néha őt is utoléri a végzete. 

"Leginkább önmagamban bízom, de azért kell a szerencse is.

 Az elmúlt napokban is volt olyan történés, ahol kisebb koccanásos autósbaleset is megtörtént.

A tegnapi napon 5 centiméteren múlott, hogy nem történt meg a baj. Azt tudom mondani, hogy szerencsés vagyok, és szeret a jó isten" - mesélt friss élményeiről Szabó András Csuti.

Újra megházasodna

Több mint egy év eltelt azóta, hogy kiderült, elválik egymástól Szabó András Csuti és Kulcsár Edina. Tavaly év végére már a jogi procedúra is lezárult, így hivatalosan is elváltak, sőt, Edina azóta már hozzáment G.w.M-hez, újra házas.

Csuti most azt mondja, az idő begyógyította a sebeit, azóta boldog új párja oldalán.

"Egyre többet tapasztalunk egymásból, egyre jobban vesszük az akadályokat és én ezt az egészet, egyre jobban élvezem vele.

 Én abszolút hiszek benne, én nem a házasság intézményében csalódtam. 

Csak azért, mert egyszer elváltál, kétszer elváltál, vagy háromszor elváltál, ugyanúgy rád találhat a nagybetűs szerelem. Ha meg rád talál, és az életetek ott tart, hogy ezt szeretnétek megpecsételni mondjuk egy házassággal, akkor miért ne tennétek? 

Tervezem azt, hogy minél többet tapasztaljunk egymásból, tervezem, hogy ő minél többet tapasztaljon belőlem és belőlünk, tehát ez egy fontos pontja a mi kapcsolatunknak, hiszen természetesen ott vannak a gyermekeim. 

Ezen az úton mi jól haladunk előre. Nagyon jó megélni azokat a szakaszokat, ahol nekünk le kell ülni beszélni, és érdekes, hogy régen én ezt egy tehernek fogtam fel" – magyarázta Csuti, aki szeretné, ha minél mélyebb lenne a kapcsolata jelenlegi párjával.