Foglaljon helyet a jövő foteljeiben!

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HomeGardenMűanyag formabontás

Divina egykaros szék Jacco Bregonje-től. A szék anyaga a harmincéves múltra visszatekintő poliuretán, mely a hadiipartól a gépkocsigyártáson keresztül a bútorkészítésig óriási karriert futott be. A hidegen préselhető poliuretán a formatervezők körében óriási lelkesedést váltott ki, melynek hatása napjainkig is tart. A Divina szék kiváló példája a formabontó modern bútortervezésnek.

Forrás: HomeGardenHangszer-fotel

A képen látható Koto bőrfotel, Kita Tosijuki japán dizájner alkotása a Wittmann számára. A Koto elnevezés egy tradicionális japán hangszerre utal, mely ugyanolyan sokoldalúan használható fel a zenében, mint ez az ülőbútor mindennapi életünkben.

A Koto egy időtlen klasszikus, mely otthoni és irodai használatra egyaránt kiválóan alkalmas.

Látszat-fotel

Forrás: HomeGarden

Az MDF Italia ülőalkalmatossága a neve ellenére több mint látszat. A pehelykönnyű alumíniumból készült széket a Milánói Bútorszalonon mutatták be, ahol szokatlan formája és mérete ellenére hatalmas sikert aratott.

A Tobie Snowdowne tervezte fotel igény szerint pamut kárpitozással és műanyag borítással is kapható.

Forrás: HomeGardenRadar szék

Olvasson egy jó könyvet vagy nézze a tévét. Keverjen magának egy kellemes koktélt és dőljön hátra. Most pedig pördüljön meg székében, és gondoljon a jövőre. Ugye észre sem vette, és máris helyet foglalt benne? Ez nem más, mint a Radar szék és a hozzá tartozó puff, mely James Irvine munkája a BB Italia számára.