Ha divat, akkor fém és műanyag

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Műanyag, de kényelmes

Forrás: HomeGardenElső látásra mindössze egy fotel és a hozzátartozó puff. Marc Newson az ausztráliában született dizájner, aki dolgozott már tokiói, párizsi és londoni stúdiók számára, tervezett már mindenféle tárgyat, a magánrepülőgéptől a Ford autóig. Newson a képen látható ülőalkalmatosságot a londoni Magis számára készítette. A formatervezett műanyag fotel és puff 2002-ben elnyerte a rangos New York-i Nemzetközi Kortárs Bútorvásár Kiállítás különdíját, mely jól bizonyítja: nem elég, hogy látványos, még kényelmes is.


Forrás: HomeGardenA divatos konyha ma fémből készül

Az 1949-ben Bodenkirchenben alapított Bulthaup cég mottója, olyan akár egy kitűnő recept: vedd a modern technológiát, ötvözd a legjobb anyagokkal és adj hozzá szakértelmet! A System 25 nevű konyharendszer mintapéldája az elmélet gyakorlati megvalósításának.

Szervett konyharendszer, letisztult minimalista formákkal, a konyhai munkához elengedhetetlen szabad térrel, melyben az eszközök mellett a főzés elengedhetetlen kelléke, a kreativitás kapja a legnagyobb helyet.

Egy csipetnyi Velence, bőrbe öltözve

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden


Elegancia és komfort a jelmondata a Mascheroni bútorgyártó cégnek. John és Mark Ascheroni Venezia bőrbútorai ismét felelevenítik a hagyományokat, klassszikus eleganciát csempészve a huszonegyedik századba. Kikapcsolódás, a gondolatok szabad szárnyalása, egy csipetnyi Velence, bőrbe öltöztetve.

Forrás: HomeGarden

Földbe csavarható virágtartó

Létezik olyan virágtartó, mely a földből kinő, mint maga a növény? A sokáig megválaszolatlan rejtvényt Denis Santachiara praktikusan megoldotta. Santavase néven megalkotta azt a virágtartót, mely forradalmasította a korábbi kerti kiegészítőket.

Csavaros aljának köszönhetően könnyedén illeszthető a földbe, mely lehet teljesen sík terep vagy akár egy meredek domboldal is.

A cikkben bemutatott termékek, bútorok minőségéről, áráról, kérjük, tájékozódjon az üzletekben.