Miss America énekével hódította meg a zsűrit

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Miss Americát megkoronázzák



Erika Harold névjegyehttp://www.missamerica.com/competition/national.asp?state=IllinoisA Miss America szépségverseny honlapjahttp://www.missamerica.com/Szépségkirálynő vagy éhségkirálylány?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=45666

A rendezők azóta megpróbáltak finomítani a kiválasztás kritériumain: így Miss Illinois-nak, azaz Miss Haroldnak is át kellett esnie az öt befutó közül válogató szellemi megmérettetésen, mely tizenhat, az amerikai történelemre és kultúrára vonatkozó kérdésből állt. Harold tízet válaszolt meg helyesen - a szombat esti győzelemhez azonban még egy szépen szálló dalocska is kellett, melyet Harold oly jól adott elő, hogy végképp meghódította a zsűri tagjainak szívét.

A győzelmet követő interjúban elmondta, hogy egyéves uralkodását arra szeretné felhasználni, hogy tegyen az erőszak és a durva bánásmód ellen. Mint elmondta, választását saját élettörténetének motívumai indokolják: az iskolában erőszakoskodtak vele és zaklatták, szexuálisan és faji alapon is, így végül iskolát kellett váltania.