Új mobil - csak nőknek!

Vágólapra másolva!
Új mobiltelefont fejlesztettek ki Japánban: a készülék nemcsak akkor jelez, amikor hívnak minket, vagy üzenetet kaptunk, hanem akkor is, amikor ideje ágyba bújni a kedvesünkkel.
Vágólapra másolva!

Új mobiltelefont fejlesztett ki egy japán cég: a készülék nemcsak azt jelzi, ha keresik a tulajdonosát, vagy amikor üzenetet kapott, hanem azt is, mikor érdemes ágyba bújnia a párjával. A mobiltelefon memóriájába ugyanis tárolni lehet a nők havi ciklusát, így a készülék kiszámolja, hogy gazdája mikor a legtermékenyebb, és az ovuláció előtt három nappal figyelmezteti, hogy mikor érdemes párjával gyereknemzéssel próbálkozniuk.

Momoko Ikuta, a készülék tervezője szerint igazán nőies telefont sikerült megalkotniuk. "Rengeteg hasznos dolog áll a hölgyek rendelkezésére. A menstruációs naptár mellett receptkereső is található a telefonban, egy speciális beállítás pedig lehetővé teszi, hogy a telefon hívást imitáljon, így megmenekülhetünk például a kellemetlen beszélgetésektől" - mondta a tervezőnő. - "A készülék külseje is igazán nőies. Olyan a formája, hogy még szebbé teszi a nők arcát, amikor beszélnek rajta, a színe pedig olyan árnyalatú, hogy ragyogóvá és gyönyörűvé teszi az arcbőrt."