Idegesít a pasim!

Vágólapra másolva!
Miért van az, hogy míg egyesek humorral állnak hozzá párjuk megannyi apró, rossz tulajdonságához, addig másoknak válóok, ha a férj rendszeresen nem teszi vissza a helyére a sótartót?
Vágólapra másolva!

"Meg tudok őrülni, amikor reggel kijön a fürdőszobából, és úszik minden utána. Egyszerűen képtelen úgy zuhanyozni, hogy ne kelljen utána mindennap felmosni - fogalmam sincs, hogy csinálja, már arra is gondoltam, hogy direkt kifelé tartja a zuhanyrózsát, hogy engem idegesítsen. Már többször mondtam neki, hogy figyeljen oda, de soha nem változott semmi" - meséli nevetve Anna, aki egy éve ismerte meg Tamást. A fiatal lány azt mondja, nem ez az egyetlen, amivel a párja egy pillanat alatt kihozza a sodrából. - "Ott van például a dobozos üdítő. Hazajön, feltépi a hűtőszekrény ajtaját, és beleiszik a dobozba. Miért olyan nagy dolog benyúlni a konyhaszekrénybe, és elővenni egy poharat?"

Petra szerint az olyan dolgok miatt, amelyek csupán rossz szokások, nem kell aggódni, hiszen azokon könnyen lehet változtatni. "Engem sokkal inkább zavar, hogy képtelen beverni egy szöget a falba, nemhogy a vízcsapot megjavítani, ha csöpög. A múltkor is nekem kellett a konyhaszekrény meglazult fogantyúját visszacsavarozni, mert nem tudta, melyik a csillagkulcs. Szerintem ezek a legalapvetőbb feladatok, amiket egy férfinek meg kell tudni oldani."

Anna és Petra problémái mind olyanok, amelyeket általában észre sem veszünk, amikor megismerkedünk valakivel. Amíg a szerelem tart, teljesen természetes ugyanis, hogy ezeknek az apró dolgoknak nem tulajdonítunk jelentőséget. Mert ki az, aki az első randevún megkérdezi valakitől, hogy hol nyomja meg a fogkrémes tubust?