A legkomolyabb feszültségforrás: takarítás és pénz

Vágólapra másolva!
A német nők több mint felét kiborítja, ha kedvesük rá sem hederít a porcicákra, és teljes egészében rájuk marad az otthon rendben tartása, míg a férfiak többsége azt tolerálja legkevésbé, ha a hó végére nyoma sincs a fizetésnek, amit az asszonyra bíztak.
Vágólapra másolva!

A takarítani rest férfiak a német nők több mint a felét bosszantják fel: a hölgyek 56 százaléka teremti le a férjét, ha ő a kisujját sem mozdítja a háztartásban. Ehhez képest a férfiak kevesebb mint negyede: csupán 22 százalék elégedetlen, ha felesége keze nyomán nem ragyog a lakás.

A német férfiaknak a pénz sokkal hamarabb okoz magas vérnyomást: 43 százalékukat valósággal megőrjíti, ha a nő nem tud jól bánni a pénzzel - állítja legújabb kiadásában egy népszerű férfimagazin.

A hölgyek második legérzékenyebb területe a figyelem: 45 százalékuk találta felháborítónak, hogy partnerük soha nem figyel oda arra, amit mond, míg a férfiak közül csak 24 százalék veszi zokon, ha felesége rá sem hederít, amikor beszél. Az unalmas, ötlettelen szex a német férfiak 39, a nők 28 százaléka számára bosszantó. Ami a kritikát illeti, a férfiak és a nők teljesen megegyező számot mutattak: 25 százalékuk nem tudja elviselni az állandó szekálást.

Összességében a férfiak kevesebbet zsörtölődnek asszonyukkal, mint fordítva: a férfiak 29 százaléka, a nők 34 százaléka morog partnerére.