Inkább szebb test, mint fizetésemelés

Vágólapra másolva!
Minden ötödik brit nő vélekedett úgy, hogy inkább szeretne szebb alakot, mint fizetésemelést - derült ki egy felmérésből, amely arra is rámutatott, mennyire (nem) szeretnek a nők bikinit viselni.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Egy valóban csinos olasz hölgy: Monica Bellucci

A megkérdezett nők majdnem mindegyike úgy vélekedett, hogy a bikini viselése éppen olyan stresszet okoz számukra, mint amikor partnerük szüleivel találkoznak legelső alkalommal. A nők 45%-a vallott úgy, hogy szerintük a partnereik azért bámulnak idegen nők után a strandon, mert azoknak szebb alakjuk van, mint nekik.

A felmérésből az is kiderült, hogy az interjúalanyok 19%-a inkább feláldozná a fizetésemelését egy szebb "bikinitestért", és 21%-uk inkább karaokén énekelne 100 idegen előtt, mintsem "mindent megmutasson", 27%-uk pedig hamarabb mondana beszédet egy esküvőn, vagy hívna el találkára egy idegent, mintsem felvegye a bikinit.

A brit nők szerint az olasz nők a legcsinosabbak a világon: 27%-uk mondta azt, hogy a brit férfiak azért bámulják meg az olasz nőket, mert szebb testük van. A svéd nők sem maradtak alul, tőlük a meginterjúvolt brit nők 20%-a tart.