A férfiakat inkább a nő autója érdekli

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A felmérés szerint a férfiak 38 százaléka legfontosabbnak a személyiséget tartja annak eldöntéséhez, hogy randevúzzon-e egy nővel. A férfiak 20 százaléka az alapján dönt, hogy a nőnek jó autója van-e. A kinézetet, humorérzéket és politikai nézeteket csupán a férfiak 14 százaléka tartja fontosnak.

A nők 49 százaléka gondolja, hogy a férfi személyisége a legfontosabb. 19 százalékuk számára a humorérzék a fő szempont, és 14 százalékuk tartja szem előtt, hogy jövendőbeli partnere intelligens legyen.

Egyedülálló férfit Nagy-Britanniában vidéken találni leginkább. A zsákmányra vadászó férfiak viszont a városban gyakoriak. Számszerűen is bizonyítható egyébként, hogy sokkal több az egyedülálló nő, mint az egyedülálló férfi. Nagy-Britanniában például 53 százalékkal több nő él egyedül Richmondban, mint férfi. Bridgenorthban 45 százalékkal több az egyedülálló nő, mint az egyedülálló férfi. Délnyugat-Londonban, Wandsworthban a legkisebb a különbség. Itt a szingli hölgyek száma "csupán" 11 százalékkal nagyobb, mint a szingli férfiaké.