Állítólag segíti a fogyást egy új szájfény

Vágólapra másolva!
Életmódváltást elősegítő ízes-színes-szagos szájfények jelentek meg az amerikai piacon: a gyártók ajánlása szerint, az egyik a fogyókúrázók dolgát könnyíti meg, míg a másik a leszokni készülő dohányosoknak nyújt hatékony segítséget.
Vágólapra másolva!

A legújabb szépségápolási őrület az Egyesült Államokban a "fogyasztó szájfény": a gyártók olyan anyagokkal dúsított ajakszínezőket dobtak piacra, melyeket étvágycsökkentő, illetve anyagcsere-gyorsító tulajdonságokkal rendelkeznek.

Az egyik szájfényben például borsmenta és grapefruit illóolajat kevertek - ezek az anyagok ugyanis csökkentik az édességek utáni sóvárgást. Egy másik termékben pedig az energiaitalokból ismert "anyagcsere-turbózó" kivonatok találhatók meg.

Az különleges ajakápoló kitalálója szerint ez a szépségápolási termék "nagyszerűen elégíti ki a nők két leghőbb vágyát: azt hogy vékonyak és gyönyörűek legyenek".

"Kutatásaink során azt vettük észre, hogy a nők gyakran nyalogatják a szájukat, mert ízlik nekik a szájfény gyümölcsös íze. Arra gondoltunk, miért ne segíthetnénk a fogyókúrát azzal, hogy olyan anyagokat teszünk a szájfénybe, amelyek növelik a zsírégetés mértékét és csökkentik az étvágyat" - mondta egyikőjük.

Más szakértők szerint ezek a szájfények hatásosak lehetnek - abban az esetben, ha valaki naponta legalább egy tubust elhasznál. Ennél azonban mindenképpen olcsóbb megoldás lehet a mozgás és a diéta, egy-egy ilyen ajakszínező ugyanis akár 22 dollárba, 4400 forintba is kerülhet.

Az új trend máris "új piacokat" próbál meghódítani: egy másik szájfény a dohányzásról való leszokást segíti elő, a gyártó cég ígéretei szerint. Szerencsére a férfiaknak sem kell nélkülözniük ezeket a termékeket, ugyanis színtelen, ajakápoló változatuk is kapható.