Vágólapra másolva!
Egy Los Angeles-i cég beperelte Kate Hudsont és annak fodrászát, David Babaii-t. A 220 Laboratories azt állítja, Hudsonék "ellopták" az ötletüket, egy organikus hajápoló-család tervét.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i 220 Laboratories beperelte Kate Hudson amerikai színésznőt, a Bolondok aranya című film főszereplőjét, és annak fodrászát, David Babaii-t. A cég azt állítja, hogy Hudson és Babaii ellopta az ötletüket, és az ő ötleteiket használták fel organikus hajápolóik piacra dobásánál.

A Laboratoires 220 ezek mellett csalással, a szerződés megszegésével és üzleti titkokkal való visszaéléssel is vádolja a hírességet: azt állítják, hogy Hudson és Babaii korábban leültek velük tárgyalni egy vulkáni hamut tartalmazó hajápoló termékcsaládról, de végül "ellopták" az összetevők listáját és az alapanyag-mintákat, és a "szóban kötött szerződést felrúgva", egy olcsóbb gyártót kerestek.

A cég szerint még a fotók is, melyeket Hudson a termékek népszerűsítésére használt, tőlük származnak, a színésznő pedig visszaélt ezekkel.

A 220 Laboratories meg nem határozott összegű kártérítést követel a színésznőtől.

Hudson jogi képviselője szerint "Kate soha nem találkozott ezekkel az emberekkel, nem beszélt velük, és semmi köze a felhozott vádakhoz".