Környezetbarát hajápolókat dob piacra Kate Hudson

Vágólapra másolva!
Kate Hudson amerikai színésznő és egyik fodrász barátja környezetbarát hajápoló termékcsaládot dob piacra - a bevétel tíz százalékát egy alapítványnak ajánlották fel.
Vágólapra másolva!

Kate Hudson amerikai színésznő, a Majdem híres című film egyik szereplője, egy fodrász barátjával, David Babaii-val karöltve környezetbarát, 15 termékből álló hajápoló családot dob piacra. A termékek eladásából származó bevétel tíz százalékát pedig egy vadállatokért küzdő alapítványnak ajánlották fel.

Bár Hudson részt vesz a termékek kifejlesztésében és a reklámkampánynak is az arca lesz, nem akarja, hogy a neve szerepeljen a csomagoláson - egyszerűen azért, mert már "így is túl sokat olvashatja" azt.

"Állandóan magazinokban és pletykalapokban szerepelek, folyton látom magamat az újságosnál" - mondta Hudson az Elle-nek adott interjúban. "Szeretnék legalább egy illatszerüzletbe úgy bemenni, hogy ne kelljen találkoznom saját magammal."

A termékekbe nem tettek káros vegyi anyagokat, és nem tesztelték őket állatokon - Hudson ráadásul "meg van győződve arról, hogy Babaii nagyszerűen ért a hajápoláshoz".

"Ő igazi profi, így biztos vagyok abban, hogy ezektől a termékektől minden nőnek szép haja lesz" - mondta Hudson. "Úgy próbáltuk kitalálni ezeket az ápolószereket, hogy a nők természetesnek és gyönyörűnek érezhessék magukat."