Vágólapra másolva!
Kirstie Alley amerikai színésznő nemrég bevallotta: volt olyan időszak, amikor naponta nyolcezer kalóriányi ételt is magába tuszkolt. A hírességek nagy része a ló másik oldalán marad: még ezer kalóriát sem esznek egy nap.
Vágólapra másolva!

Kirstie Alley amerikai színésznő a napokban mutatta be "új testét" Oprah Winfrey televíziós műsorában: az elmúlt időszakban ugyanis harmincöt kilótól sikerült megszabadulnia. A Cheers című sorozat sztárja az interjúban elmondta, volt olyan nap, hogy nyolcezer kalóriányi ételt tömött magába.

Alley egy napja nagyjából így nézhetett ki: négy-öt tányér tészta, két hatalmas szelet csokitorta, három-négy hamburger, és legalább tíz pohár cukros üdítő - csak, hogy jobban csússzon.

A legtöbb híresség azonban inkább a fogyókúrára esküszik. A Daily Mail összegyűjtötte, hogy néz ki egy-egy színésznő napi étrendje.

Renee Zellweger: Az Oscar-díjas színésznő mindkét Bridget Jones filmhez legalább tíz kilót hízott - három hónap alatt - ehhez húsz fánkot is megevett egy nap, ebédre hamburgert, vacsorára pedig pizzát evett. A filmek után a színésznő az Atkins-diétát választotta: ezzel a módszerrel alig pár hét alatt sikerült visszanyernie karcsú alakját.

Renee napi étrendje:
Két lágytojás: 148 kcal
Egy banán: 95 kcal
Egy szelet grillezett tonhal: 180 kcal
Két adag saláta, öntet nélkül: 100 kcal
Tíz deka sovány marhahús: 160 kcal
Egy adag nyers zöldség: 90 kcal
Összesen: 773 kcal


Kate Winslet: A Titanic című film főszereplőnője gyerekkorában komoly túlsúllyal küszködött. 1992-ben döntött úgy, hogy egyszer és mindenkorra megszabadul a felesleges kilóktól: egy év leforgása alatt közel harminc kilót fogyott. Második gyermeke születése után Kate egy ősi keleti módszerhez, az arcelemzéshez fordult, ahol egy szakértő az arca, a haja és a szemei alapján írta elő neki a követendő étrendet.

Kate napi étrendje:
Egy adag tonhalsaláta: 386 kcal
Egy adag grillezett csirke: 255 kcal
Egy nagyobb héjában sült krumpli: 176 kcal
Egy teáskanál vaj: 102 kcal
összesen: 919 kcal