Finom erotika Victoria Beckham divatbemutatóján

Vágólapra másolva!
Az egykori Spice Girl egyre komolyabb eredményeket ér el a divatvilágban, legutóbb Los Angelesben mutatta be legújabb kollekcióját, amely hatalmas sikert aratott, főleg a férfi nézők körében, mivel a finom erotika az egész műsor egyik meghatározó eleme volt.
Vágólapra másolva!

A Rock And Republic márkának készített kollekciót Victoria Beckham, amelyet nemrégiben mutattak be Los Angelesben egy csillogó divatbemutató keretében. Az egykori énekesnő divatos fantáziáira több híresség is kíváncsi volt, a nézők közt ült Diane Lane, Paris Hilton, Tom Cruise és leendő felesége, Katie Holmes is, akik láthatóan nagyon elégedettek voltak a bemutatóval. Cruise-ék egyébként a Beckham család jó barátai: az este során Victoria és Katie sokat beszélgettek egymással, láthatóan egyre jobb barátnők - mesélték a szemtanúk a Hello magazinnak.

Victoria modelljei kitettek magukért: a legnagyobb sikert két forrónadrágos lány hozta, akik szexis ruhájukban a kifutón álltak meg gyengéden ölelkezni, és bizony néhány csók is elcsattant köztük, a férfilátogatók legnagyobb örömére. A Rock And Republic szóvivője az est végén elégedettségének adott hangot, mint mondta, Victoria "a legjobbat hozta ki ebből az egészből".

Forrás: Hello magazinForrás: Hello magazin

Forró jelenetek Victoria Beckham bemutatóján


A bemutató végén maga a tervező is színpadra lépett, láthatóan remek formában volt, és boldog mosollyal tudatta, hogy ő is nagyon elégedett. Boldogsága nem csak a sikeres bemutató miatt lehetett ilyen nagy, ugyanis David Beckham csapattársai mostanában arról pletykálnak, hogy Victoria ismét gyermeket vár, de a pár még nem erősítette meg hivatalosan ezeket a híreket.