Victoria Beckham elégedetlen a külsejével

Vágólapra másolva!
Azt gondolnánk, hogy a valaha legszexisebbnek kikiálltott Spice Girl tökéletesen elégedett testi adottságaival, pedig ez korántsem igaz. Victoria az OK! magazinnak elárulta, hogy számos olyan testrésze van, amelyen örömmel változtatna.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]A legszexisebbnek és legdivatosabbnak tartott volt Posh Spice elárulta, hogy egyáltalán nem elégedett a külsejével, főleg azóta, hogy két gyermeket is szült.

"Számos olyan pont van a testemen, amelyet örömmel megváltoztatnék, ha lehetne. Nem szeretem a hajam, a köldököm, a pocim és az ujjhegyeimet sem" - mondta az OK! magazinnak nyilatkozó híresség, aki szerint két gyermeke születése után már az alakja sem a régi. "Tudom, hogy többet is tehetnék, hogy visszanyerjem régi formámat, sokkal többet kellene például edzőterembe járnom, de az utóbbi években egyáltalán nincs időm ilyesmire."

Victoria azt is elárulta, hogy a plasztikai műtét gondolatát sem utasítja vissza. "Nem hiszem, hogy a plasztikai műtéttel bármi gond lenne. Természetesen csak akkor, ha megfelelő indokkal vág bele az ember. Csak magunk miatt szabad ilyet tenni, nem más kedvéért."

Rossz nyelvek szerint Beckham felesége már évekkel ezelőtt megnagyobbította a mellét műtéti beavatkozással, azonban ő ezt mindig is tagadta. 2002-ben még Jordan is - aki ez egyik leghíresebb szilikon-szépségként van számon tartva - kijelentette: "Tudom, hogy Victoria megcsináltatta a melleit. Láttam őket, és egészen biztos vagyok benne."