Újabb német bombázó a szupermodellek között

Vágólapra másolva!
A németeknek az elmúlt években mindig volt egy olyan modelljük, aki a szakma legkeresettebb képviselői közé tartozott. Gondoljunk csak Claudia Schifferre vagy Heidi Klumra. Azonban míg az előbbiek ma már inkább a családalapítással vannak elfoglalva, addig az új, fiatal szupermodell, Julia Stegner szépségével hódító útra indult.
Vágólapra másolva!

Sokak szerint most érkezett el a 20 éves Julia Stegner ideje, aki már gyakorlatilag a világ összes jeles divatbemutatóján megfordult, és Lagerfeld-, Yves Lauren-, illetve Gucci-ruhákban is megcsodálhattuk már. Ennek ellenére Julia Stegnernek még nem sikerült az igazi nagy áttörés, ám a divatszakértők a két híres szupermodell háttérbe vonulásának köszönhetően Juliának nagy jövőt jósolnak.

A közeljövőben ugyanis minden valószínűség szerint sem Heidi Klummal, sem Claudia Schifferrel nem találkozunk még jó pár hónapig a kifutón. Heidi Klumnak néhány hónapja született meg az első gyermeke, akinek a felnevelésével szeretne az elkövetkező hónapokban foglalkozni. Claudia Schiffer pedig a napokban szülte meg második gyermekét, úgyhogy egy ideig vele sem lehet számolni.