Will Chalker lehet az első férfi szupermodell

Vágólapra másolva!
Will Chalker az első férfi, akit a Legjobb modell-díjra jelöltek a Brit Divatnagydíj keretén belül. Eddig ebben a szakmában nőuralom volt - most úgy látszik, egy amatőr ökölvívóból lett férfi modell megtöri a jeget.
Vágólapra másolva!

A csontig ható férfiasságot sugárzó amatőr ökölvívó akkor tördelte ezer darabra a női szíveket - és hódította meg a divatkritikusokat -, amikor meztelen felsőtesttel és egy tigrisbébivel a karjában kivonult a Dolce & Gabbana 2005-ös tavaszi/nyári kollekcióját bemutató show színpadára.

Forrás: www.unique.dkForrás: Hölgyfórum

Will Chalker 187 centiméter magas, haja sötétszőke, szeme zöld, és mindössze 24 éves


Azóta, ha éppen nincs elfoglalva Galliano-reklámfotók pózolásával, akkor Zara- és Michael Kors-kampányokban vesz részt, vagy éppenséggel az új Hugo Boss-illatot reklámozza.

"Lehet, hogy ő lesz a világ első férfi szupermodellje" - nyilatkozta ügynöke nem kis marketinges érzékkel ültetve a köztudatba kliense nevét.

Forrás: www.geocities.com/eugenia_volodina
Will Chalker ellenfelei: a vörös hajú Lily Cole, aki csupán 16 éves, és Kate Moss utódjának tartják, illetve Eugenia Vologyina orosz modell

A jövő hónapban megtartandó Brit Divatnagydíj átadásán lehet, hogy még nem ő lesz a győztes, ellenfelei ugyanis a Legjobb modell-kategóriában szintén esélyesek: Lily Cole és Eugenia Vologyina szupermodellek. A kritikusok szerint azonban egy dologban biztosak lehetünk: Will Chalker nevét halljuk, arcát pedig látjuk még.