Téli sminktrend: vörös ajkak, füstös szemek

Vágólapra másolva!
Életre kel a végzet asszonya: a független, erős egyéniségű nők a csábítás minden eszközével szabadon játszanak - ez az idei téli sminkdivat "hangulati" trendje, amelynek kulcsszavai: vörös ajkak, füstös szemek, ondolált haj és szmoking.
Vágólapra másolva!

A Femme Fatale, a végzet szexi asszonya a saját életét maga irányítja, sőt a férfiakét is, akiket megigéz csábítóan vörös ajkaival és rafináltan göndörített hajával.

Így foglalhatnánk össze annak a trendnek a lényegét, amelyet James Kaliardos, a világ egyik leghíresebb sminkmestere talált ki az egyik legnagyobb kozmetikai cég számára.

A téli sminktrend szín- és eszközpalettája Marlene Dietrich színésznőt idézi: a 2004 telén divatos nő James Kaliardos sminkmester szerint férfikosztümben, sejtelmesen árnyékos szemekkel, vad, erőteljes színű ajkakkal, valószínűtlenül hosszú szempillákkal csavarja el férfiak tucatjainak a fejét.

A rúzsok színárnyalatai a rózsaszín, a barnáspiros és az erős piros köré csoportosulnak, és úgy csillognak, mint még soha. A csábítás trükkjei közé tartozik a tetoválós rúzs, amelyhez viszont nem szabad szájfényt használni, és a műszempilla, amelyet darabonként ragasztanak fel.