Szebb smink, több önbizalom

Vágólapra másolva!
A "Nyerj smink- és imázstanfolyamot!" játékunk legújabb nyertese, Farkas Edit otthonában kétgyermekes családanya, munkahelyén pedig titkárnő egy villamosenergetikával foglalkozó részvénytársaságnál. Edit szerette volna a sminkelési, öltözködési ismereteit bővíteni, mivel a megjelenését tekintve egyhangúnak, szürkének érezte magát, és legtöbbször egyáltalán nem mert semmi újat kipróbálni, merészebben öltözködni.
Vágólapra másolva!
Az egzotikus, Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázs-tervező, Lyn de Gara egyenesen a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra, és hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Részletes információk Lyn de Gara nőnapi különleges tanfolyamáról!



Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara
Edit így érkezett Lyn stúdiójába... és pár órával később már így mosolygott a kamerába

- Milyen érzés, hogy te lettél a nyertes a sok jelentkező közül?

- Őszintén mondom: nem számítottam rá, hogy pont nekem lesz ekkora szerencsém. Természetesen nagyon boldog voltam!

- Miért jelentkeztél Lyn de Gara tanfolyamára? Milyen téren voltak problémáid, hiányosságaid?

- Tulajdonképpen mind az öltözködés, mind pedig a sminkelés területén nagy segítségre volt szükségem. Alapvetően egysíkú és fantáziaszegény volt az öltözködésem, egy színesebb vagy merészebb ruhadarabot meg sem mertem venni, kényelmetlenül éreztem volna benne magam. Szoknyát szinte alig hordtam, pedig titkárnőként dolgozom. Önbizalom dolgában sem voltam a helyzet magaslatán, és ez az évek folyamán nemhogy javult volna, inkább még visszahúzódóbb lettem.

- Már a tanfolyam előtt is sminkelted magad, ahogy a képeken látható. Mi változott?

- A tanfolyamig ugyanúgy sminkeltem magam nappalra, mint estére, legfeljebb estére kicsit jobban "odanyomtam" a szájrúzst. Ezenkívül fekete szemceruzát és fekete szempillaspirált használtam, tulajdonképpen ezek tették ki a sminkfelszerelésemet. Tudom, nevetségesen hangzik, de sokszor a sminkelésem után sem éreztem magam szebbnek, mint előtte. Újítani, színeket használni soha nem mertem. Mivel a szám elég vastag, féltem, hogy egy nem jól megválasztott színű rúzs esetleg nevetségessé tesz. Szájfényt sem használtam, pedig mint utóbb kiderült, jól áll nekem. Lyn lépésről lépésre megmutatta hogyan fessem ki magam, mint megtudtam, a kékes tónusú színek állnak nekem jól. Hihetetlen, hogy milyen apró, de fontos praktikái vannak egy ilyen tökéletes sminknek.