Új mélyhidratáló krém a Vichytől

Vágólapra másolva!
A Laboratoires Vichy forradalmasította a vízhiányos arcbőr hidratálását. A Thermal Fix mélyhidratáló krém nem pusztán pótolja a bőr által elvesztett vizet, hanem képessé teszi saját vízmegkötőinek újratermelésére.
Vágólapra másolva!

Azért, hogy biztosítsa hidratáltságát, a bőr a felhám rétegben vízmegkötőket termel. Ezek a bőr mélyebb rétegéből felfelé áramló vizet megkötik és bent tartják a sejtek belsejében. A vízmegkötők egy része minden nap távozik a bőrből a sejtmegújulás során. Ha a bőr túl sok vízmegkötőt veszít, vízhiányossá és érzékennyé válhat.

Mik a vízhiányos bőr tünetei?

A vízhiány következtében az arcbőr legérzékenyebb részein finom párhuzamos barázdák jelennek meg. Érintésre a bőr durva, érdes lesz, elveszíti rugalmasságát és simaságát. Kényesebbé és érzékenyebbé válik. Minden mosoly vagy ásítás alkalmával húzódik, mintha elvékonyodott és összement volna.

Thermal Fix mélyhidratáló krém Filladyn hatóanyaggal

A Filladyn az első olyan hatóanyag, amely képes újratermelni a bőr vízmegkötőit: az epidermisz mélyére hatolva a sejtekbe kerül, ahol hosszan tartó tartalékot képez. Amikor a bőr elveszti vízmegkötőit, a Filladyn stimulálja azok újratermelését. Így "megtanítja" a bőrt saját természetes hidratációs folyamatának biztosítására.
24 óra alatt a bőr hidratálódik: újra megköti és bent tartja a dermiszből érkező vizet.

Az eredmény 45%-kal több megkötött víz, már közvetlenül a használat után is. A bőr feszülése enyhül, a húzódó érzés 25%-kal csökken. A bőr hidratált marad 24 órán át; rugalmas, sima, puha tapintású lesz.
1 hét használat után a bőr megerősödik. Nehezebben válik újra dehidratálttá, és az irritáltsága 45%-kal csökken.

Forrás: [origo]Thermal Fix 1 vízhiányos bőrre
Könnyű, finom textúrája tökéletesen eloszlik a bőrön, és azonnal beszívódik. A bőr ismét sima, puha tapintású lesz. Nem zsíros, nem ragad.

Thermal Fix 2 erősen vízhiányos bőrre
Gazdag textúrája tökéletesen igazodik a vízhiányos bőr igényeihez: elolvad a bőrön, nem ad zsíros érzetet. Tökéletesen beszívódik, így a bőr tartósan bársonyos marad.

Mindkét textúra 10% bőrnyugtató Vichy termálvizet tartalmaz.
Kizárólag gyógyszertárban kapható.

(Hirdetés)