Kenneth Cole bemutatójával nyitott a New York-i Divathét

Vágólapra másolva!
Kenneth Cole sikeresen mutatkozott be kollekciójával New Yorkban, a nézőtér első sorában hű rajongójával, Liza Minnellivel büszkélkedve. Minnellitől nem messze ült a Destiny's Child énekesnője, Michelle Williams is, aki szintén előszeretettel viseli a tervező kreációit.
Vágólapra másolva!

Kenneth Cole a nemzetközi bemutatókat nyitotta meg a divathéten egy olyan show-val, amely megkönnyebbüléssel töltötte el a New York-i közönséget. Cole szerint kollekciója "a városi luxusviselet és a kényelmes, jól szabottság egyvelege", amely elsősorban alkalmi fekete nadrágkosztümöket jelentett rojtos szegélyekkel.

www.vogue.co.ukwww.vogue.co.ukwww.vogue.co.uk


A Cole-bemutató képeihttp://www.vogue.co.uk/Shows/Ready-to-wear/Autumn_Winter_2004/New_York/Kenneth_Cole/catwalk.asp?page=2Kenneth Cole online áruházahttp://www.kennethcole.com/

Nem hiányozhattak a bőrdzsekik és bőrnadrágok sem, amelyeket csokoládébarna, fekete, krém- és tüdőszínekben képzelt el a tervező. A sápadt rózsaszínű és császárlila színű koktélruhák ejtett derekát húszas évekbeli övpántok keretezték csípőmagasságban, és csak tartózkodóan tűntek szexisnek a hozzájuk illő gyapjúkabátok alatt. Magas derekú gyapjúnadrágokat is láthatott a közönség, amelyek skarlát és sötétlila színekben pompáztak, és pólónyakú pulóverekkel voltak társítva.