Kiera Chaplin ruhái a kifutókon

Vágólapra másolva!
Kiera Chaplin, Charlie Chaplin unokája exkluzív divatkollekciót készül útjára bocsátani, amelyet Kiera híres nagyapja tiszteletére tervezett.
Vágólapra másolva!

A belfasti születésű modell és énekesnő Chaplin fiának, Eugéne-nek a lánya. Első kollekciójának darabjait tavasszal mutatja be a nagyközönségnek, majd az egész világon kaphatóak lesznek ruhái.

"Nagyapám emlékét szeretném megtisztelni azzal, hogy a nevét egy divatmárkába foglalom" - mesélte a 21 éves Kiera, akit már többször láttak egy ingben, amelyen a Chaplin felirat található, és amelyről sokan hinni vélik, hogy Kiera első kollekciójának egyik darabja.

"Ő az én első számú inspirálóm, nagyon büszke vagyok arra, hogy az unokája vagyok. Rengeteg munkába tellett, de megérte. A világ minden tájáról származó divatszakértőkkel tárgyaltam egy éven keresztül. Arra gondoltam, hogy a Charlie Chaplinre való emlékezés legszebb mozzanata a Kiera Chaplin divatmárka bevezetése lenne. A legnagyszerűbb divat-ars poetica, mert Charlie Chaplin soha nem fog kimenni a divatból."