Digitális szépségkirálynőt választanak

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A jövő héten indul Olaszország új szépségversenye, ahol a minden pixelpontjukban tökéletes hölgyek esélyt kapnak arra, hogy elnyerjék a szexbálvány címét Sophia Lorentől. A Miss Digital World az első szépségverseny, amelyen olyan hölgyek gyűlnek össze, akik Lara Crofthoz és a Mátrix sztárjaihoz hasonlítanak, és a 3D tökéletes technikájával készült szépségekhez foghatóan tökéletesek.

Felhívást küldtek digitális grafikusoknak, videojáték-gyártóknak és hirdető cégeknek, hogy tervezzék meg és küldjék el a tökéletes nő képét születési dátumával és méreteivel együtt. A képek www.missdigitalworld.com weblapon lesznek láthatók.

"Minden kornak megvan a maga szépségideálja, és minden korban képeken meg is örökítik ezt. Ilyen kép a régi görög Millói Vénusz és Marlyn Monroe is a 60-as évekből" - mondta Franz Cerami, a verseny szellemi atyja. "A Miss Digital World egy ideiglenes szépségideált keres, akit a virtuális valóság szemüvegén át nézünk" - mondta Cerami a Reutersnek.

A tervezők beprogramozhatják hősnőjüket arra, hogy végigsétáljanak egy virtuális kifutón. Lesz virtuális műsorvezető is, a hangulathoz pedig virtuális vendégek járulnak hozzá.