Az amerikai szépségkirálynő nem élhet szexuális életet

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Erika Harold itt még nagyon boldog

Erika Harold máris leleplezett egy megfélemlítési kísérletet, azt, amelynek ő volt a szenvedő áldozata. A szépségkirálynő-estek hivatalos szervezői ugyanis nyomást próbáltak gyakorolni rá, hogy ne beszéljen arról, hogy királynősködése idején tilos szexuális életet élnie.

A 22 éves Erika Harold szemmel láthatóan felháborodva számolt be arról, hogy a szervezők megpróbálták rávenni, hogy a hét elején a washingtoni National Press Clubban tartott sajtótájékoztatón ne beszéljen a szexuális önmegtartóztatás rá kirótt kötelezettségéről. - Nyomást akarnak gyakorolni rám, hogy megfélemlítsenek. De nem fogok megijedni - mondta Erika Harold az összegyűlt újságíróknak.

Képek Erika Harold győzelmérőlhttp://missillinois.homestead.com/ErikaACcrown.htmlSzépségkirálynő vagy éhségkirálylány?httphttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=45666Miss Amerika választás honlapjahttp://www.missamerica.com/

A szervezők valószínűleg egyszerű szóvirágnak vették Erika Harold terveit, melyekről - a többi szépségkirálynő-jelölthöz hasonlóan - neki is be kellett számolnia a verseny során. Erika ekkor arról beszélt, hogy az erőszak és a megfélemlítés ellen szeretne tenni esetleges királynősége idején - a jelek szerint ezt nagyon is komolyan gondolta. A királynő amúgy is szokatlanul éles elméjű és következetes: az University of Illionison szerezte a diplomáját, majd felvették az egyik legrangosabb amerikai egyetemnek számító Harvard University jogi karára - csak királynőségére tekintettel halasztotta el a beiratkozást.

A szépségkirálynőnek kétnapi alkudozás után sikerült kiharcolnia a szervezőknél, hogy beszélhessen a szexuális önmegtartóztatásról - ennek feltétele az, hogy akkor a kábítószerektől és az alkoholtól való önmegtartóztatásról is beszélnie kell, mint olyan cselekvési mintákról, melyet kívánatos lenne, ha a serdülők követnének. George Bauert, a szervezők ügyvezető igazgatóját nem lehetett elérni Erika sajtótájékoztatójának idején - éppen szabadságon volt.