Méregdrága ékszereké a főszerep Cannes-ban

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumA május 22-i Cinema Against AIDS nevű jótékonysági rendezvényre Iman, az ex-modell érkezett ritka szép, és főleg ritka drága ékszerekkel felfegyverezve: egy 2 millió dolláros narancsszínű smaragdbetétes gyémántgyűrű és egy 56 karátos, 5000 darab gyémántból álló, vadvirágmintájú designer-nyakék voltak az ékességei.

Forrás: HölgyfórumA drágakövek és ékszerek királynője, Elizabeth Taylor még mindig uralkodik, ha egyszer megjelenik gyűjteménye valamely ékes darabjával. A legendás színésznő olyan sűrűséggel cserélgette ékszereit, mint amilyen gyorsasággal váltott házastársakat annak idején: a fent említett jótékonysági rendezvényen egy súlyos smaragd nyakékkel és hozzá illő fülbevalókkal jelent meg. Pár órával korábban még egy lélegzetelállító igazgyöngy nyakékben nézte végig a Giant bemutatóját.

A mindig szép és mindig elegáns Nicole Kidman Cannes-i jelenéséhez egy Gucci ruhát és hozzá egy türkiz berakású különleges nyakéket választott, majd ő is estélyit cserélt Dogville című filmje bemutatójára, melyen tarka ruhája mellé egy szintén többszínű drágakövekből álló Bulgari-nyakéket viselt.