Fekete ruhában is színesen

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Az egzotikus, Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázstanácsadó, Lyn de Gara egyenesen a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra, és hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Ismerkedj meg Lyn de Gara személyre szóló programjával és az új év lehetőségeivel!

Forrás: Lyn de GaraA sokarcú fekete ruha

A fekete ruha nem hiányozhat az alapruhatárunkból, hiszen ez az a ruhadarab, amiben majdnem minden nő jól érzi magát. Nagyszerű viselet ünnepi alkalmakra és hétköznapokra, arcunkat kiemeli, alakunkat pedig vékonyabbá teszi. A ruha stílusa mindig az anyagától és a szabásától függ. Ha fényes az anyag, akkor elegáns, de kevésbé karcsúsít, mint a fénytelen, matt társa.

Előnye, hogy hihetetlen módon variálható, egy fekete blézerrel akár kosztümnek is tűnhet, tárgyalásokra és hivatalos programokra kiváló öltözék. Ha estélyi kiegészítőkkel hordjuk: elegáns cipőt, sálat, ékszert viselünk hozzá, akkor estélyi ruhává válik.

A különböző stílusú kiegészítők segítségével a fekete ruha lehet vidám, elegáns, komoly, drámai - mindez csak fantáziánktól és a rendelkezésünkre álló kiegészítőktől függ.

Hogyan válasszuk ki a fekete ruhánkat?

Bródy Sándor: Az asszonyi szépséghttp://www.brody.iif.hu/hmek/brody/assz/elm.htmElmélkedések a női ruhárólA testalkatokrólhttp://members.chello.hu/divat/prakelem/testalk.htmTamás Zita divat- és stílustervező honlapján arról olvashat, milyen ruhák állnak jól a különböző testalkatú hölgyeknek.

Mielőtt megvesszük a fekete ruhát, gondolkodjunk el azon, milyen alkalomra kívánjuk hordani, milyen időjárási viszonyok között, és hogy mennyi pénzt tudunk rá költeni. Minden esetben figyeljünk a ruha ujjára, hosszára és a nyakkivágására. A legjobb befektetés, ha olyan ruhafazont választunk, ami variálható. Az egyszerű, ujjatlan vagy rövid ujjú, nem nagyon mély nyakkivágású és nem túl rövid ruha a leginkább változtatható, hiszen a nagyon mély nyakkivágás túlságosan szexis a hivatalosabb alkalmakra, illetve a túl rövid ruha sem télen, sem komolyabb helyen nem megfelelő.

Forrás: Lyn de GaraA kiegészítők hatalma

A nők élete egyre színesebbé és összetettebbé válik, egyre több élethelyzetben és szerepben kell megállniuk a helyüket. Ezek a különféle szerepek különféle külsőt kívánnak, ezért szükségük van arra, hogy folyton más oldalukról mutatkozzanak be, és ehhez óriási segítséget adnak a bizsuk.

A különféle divatkiegészítők alkalmat adnak arra, hogy könnyedén tudjanak változatosan öltözködni: csupán egy-két divatékszert kombinálva egyik percről a másikra teljesen más stílust öltsenek magukra.

Emellett a különböző ékszerek kiemelik azt, amit szépnek érzünk, ezért hangsúlyozni szeretnénk, és megmutatják, mi az, ami szexis rajtunk. A színvilágukban is alkalmazkodnak a mindenkori divathoz, manapság az ezüst divatosabb, mint az arany.