Hozzávalók: 3 csomag mozarella sajt, 3 szem piros paradicsom, 3 szem sárga paradicsom, friss fűszerlevelek (bazsalikom, rukola, de salátalevelekkel is helyettesíthetjük), olívaolaj, balzsamecet, durvára darált bors
A fűszerek leveleit szedjük le, válogassuk ki a legszebbeket. Mossuk meg hideg vízben, majd csepegtessük le. Tegyük egy műanyag dobozba, fedjük le és tegyük a hűtőbe pár órára, hogy ropogós és friss legyen.
Szeleteljük fel egyforma szeletekre a paradicsomokat és a sajtot. Ha nem tudunk beszerezni sárga paradicsomot, pirossal is elkészíthetjük.
Egy nagy tányér közepére helyezzünk a friss fűszerlevelekből, rendezzük el ízlésesen, majd közepére tegyük váltakozva a sajt- és paradicsomkarikákat. Ha elkészült, daráljunk a tetejére fekete borsot, csorgassuk meg hidegen sajtolt olívaolajjal és balzsamecettel.
Rozmaringos kenyércsíkokat kínáljunk mellé.