Szerelmi horoszkóp július 3-tól 10-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Mindent megkérdőjelezel, így a kedvesed érzelmeiben sem vagy egészen biztos - sőt, képes vagy nyíltan szembesíteni őt annak a vádjával, hogy már egyáltalán nem vonzódik hozzád, vagy csak érdekből van veled. Milyen vallomást szeretnél tőle kicsikarni? Talán azt, hogy csak téged imád? Ezt egyszerűbb módszerekkel is elérheted: például kényeztesd el egy kicsit jobban, vagy tégy neki egy romantikus vallomást. Sokkal jobban jársz, ha te kezdeményezel, mint ha sértődötten vársz arra, hogy tegye meg más az első lépést.

Bika (április 21. - május 20.)
Nem akarod a kedvesedet megijeszteni azzal, hogy túl intenzíven mutatod ki a ragaszkodásodat, pedig a legszívesebben egész nap vele lennél, és minden kívánságát teljesítenéd, elhalmoznád ajándékokkal. A lelked mélyén azonban tudod azt is, hogy szüksége lehet egy kis szabadságra, önálló programokra és egyedüllétre. Próbáld ne "túlképzelegni" azt, ha a párod kimenőt kér egy-egy estére: nem kell féltékenynek lenned vagy gyanakodnod, hiszen esze ágában sincs mást keresni helyetted. A különprogramok még jót is tesznek egy kapcsolatnak!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Akkor lesz igazán jó heted, ha még magányos vagy és csak keresed az igazit: sorra jönnek az új szerelmi lehetőségek, futó kalandokba keveredhetsz, de akár mély, lelki kapcsolat is szövődhet közted és egy másik ember között. Mindössze azt kell jó előre megfontolnod, hogy mennyit vagy hajlandó kiadni magadból egy kapcsolatban: nem biztos, hogy az a jó módszer, ha azonnal lerohanod a másikat az érzelmeiddel, és minden apró titkodat elárulod neki. Ha már kapcsolatban élsz, akkor is ki leszel téve a kísértésnek. Mielőtt belebonyolódsz egy kalandba, mérlegeld, hogy akkor is tudsz majd őszintén és megfontoltan cselekedni, ha kiderül a dolog.

Rák (június 22. - július 22.)
Szeretnéd megtalálni az egyensúlyt a szerelmi kapcsolatod és a barátságaid között, ez azonban korántsem megy olyan gördülékenyen, mint ahogy azt te elképzeled: hol a haverok utasítanak el egy meghívást, hol a párod nyafog, mert kettesben szeretne lenni veled. Lehet, hogy kifejezetten kerülni próálják egymást, csak te eddig nem vetted észre az erre utaló jeleket? Jobb lenne, ha nem erőltetnéd a számodra fontos emberek közötti barátkozást, inkább engedd meg nekik, hogy szép lassan, fokozatosan ismerkedjenek meg egymással.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Igen tüzes, temperamentumos hangulatban vagy, és szeretnéd mindenféle izgalmas dologgal elkényeztetni a kedvesedet - akár az erotikában, akár pedig más értelemben. Mégis bátortalan lehetsz (pedig ez egyáltalán nem jellemző rád), mert nem tudod, hogy szerelmed hogyan fogadná, ha egy kicsit szenvedélyesebb lennél a kapcsolatban, esetleg meglepő ötletekkel állnál elő. Ne félj megtenni az első lépést, és beszélj nyíltan a kedvesednek a vágyaidról. Mivel úgysem próbál meg ellenállni neked (nem is tudna...), ezért könnyen elcsábíthatod.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Jól alkulhatnak a szerelmi ügyeid a következő napokban: kedves vagy, megértő és gyengéd, így a párod nagyon élvezi a veled töltött perceket - sőt, mindent elkövet azért, hogy te is hasonlóképpen érezz iránta. Ha korábban volt valamilyen konfliktus közöttetek, akkor azt ezen a héten könnyűszerrel meg tudjátok oldani. Ráadásul minden napra jut valami program, amelyet mindketten nagyon élveztek - ehhez még ki sem kell mozdulnotok otthonról, hiszen még a közös olvasgatás, tévézés vagy főzőcskézés is jó móka. Összességében, szép és vidám napjaitok lesznek.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Csendesebb, meghittebb napokra vágysz (elég régóta), amikor csak magaddal és csak a pároddal foglalkozhatsz, és semmi nem tereli el a figyelmet a romantikáról. A következő napokban minden lehetőséged meg lesz arra, hogy megvalósítsd a terveidet - arra azonban ügyelj, hogy ehhez kell majd némi szervezőmunka. A szabadnapjaidon ne foglalkozz hivatalos ügyekkel, és tanulj meg nemet mondani azoknak, akik esetleg megpróbálnak elráncigálni a kedvesed mellől. Az is jó ötlet, ha elutaztok néhány napra, de az is elég, ha kirándultok, sétáltok egy nagyot!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Igen vonzó napjaidat éled, így ne lepődj meg azon, ha lépten-nyomon ajánlatokat kapsz, randevúra hívnak, vagy bókolnak neked. Még a barátaid is más szemmel nézhetnek rád, és esetleg olyan dolgokat is megosztanak veled, amelyekre eddig nem is gondoltál - legyél azonban diszkrét, és ne kotyogd ki a rád bízott titkokat. A jövő hét elején annak ellenére kerülsz romantikus hangulatba, hogy tudod, a munkádra kellene koncentrálni... Próbáld meg villámyorsan "lezavarni" a kötelező feladatokat, és utána menj el egy jót bulizni a barátaiddal, vagy hívd meg vacsorázni a kedvesedet!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon szenvedélyes hangulatban vagy, de azt tapasztalod, hogy kedvesed inkább romantikára vágyik, nem pedig a temperamentumos erotikára. Szerencsére, elég megértő vagy ahhoz, hogy engedj neki, és olyan programokat szervezel, amelyek során érzelmileg - nem pedig testileg - kerülhettek közelebb egymáshoz. Ezért azonban jogosan vársz el viszonzást, a jövő hét elején mondd el a kedvesednek, mi mindent szeretnél megélni vele az ágyban. Ha őszinte vagy vele, akkor garantált a siker; sőt, így talán ő is nyitottabb lesz veled, és a saját, titkos vágyait is elmeséli.

Bak (december 22. - január 20.)
Rengeteget dolgozol a következő napokban, és sokkal több energiádat emészti fel a munka, mint máskor, ráadásul fáradtabb is leszel, amikor este végre hazaérsz. Kedvesed azonban egyáltalán nem megértő veled, és mindenáron kiköveteli magának, hogy foglalkozz vele. Lehet, hogy ez csak múló "őrület" nála, de az is előfordulhat, hogy tényleg nincs rád tekintettel. Ha az utóbbira gyanakszol, akkor érdemes lenne elgondolkozni a szakításon: ha más problémák is vannak közöttetek, akkor inkább vess véget a dolognak, még mielőtt elfajulnak a dolgok. Ha viszont ragaszkodsz a másikhoz, akkor csak a kommunikáció segíthet - a párod nem tudja kitalálni a gondolataidat!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Szerelmi életedben nem sok izgalomra számíthatsz - és ez téged nem is nagyon zavar, mert így legalább más ügyeiddel is tudsz foglalkozni. Próbáld megtalálni a mindennapokban azokat a lehetőségeket, amelyekkel színesebbé és érdekesebbé teheted a napjaitokat. A közös sportolás szinte mindig jó megoldás arra, hogy feldobd a szerelmi életedet: a versengés a vágyaknak is jót tesz, ráadásul megtanulhatjátok, hogy milyen erősségei illetve gyengeségei vannak a másiknak.

Halak (február 20. - március 20.)
Sokkal stabilabb kapcsolatokat szeretnél, mint amilyenekben most részed van: vágysz arra, hogy az életedben átéld a biztonságot, és számíthass azokra az emberekre, akik körülötted vannak. Lehet, hogy a kedvesed is ugyanígy érzi, csupán meg kell vele beszélned a kétségeidet - talán még több kérdésre választ találtok együtt. Ha még magányos vagy, akkor érdemes minél több időt a barátaiddal tölteni, rajtuk keresztül ugyanis megismerkedhetsz valakivel, aki talán különlegesebb szerepet is betölthet az életedben.