Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma belép a Vízöntő jegyébe, együtt áll a Jupiterrel és trigonban áll a Vénusszal. Örömteli, optimista és vidám napunk lehet - élvezzük ki a perceket!
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Vízöntőben jár. Egészségügyi szempontból ez a lábszárunkat és a bokánkat érintheti. Lábainkat óvjuk a megerőltetéstől, ne vállalkozzunk hosszabb gyalogtúrákra, ne ma intézzük el hosszas utánajárást igénylő dolgainkat. Akinek nagyon érzékeny a lába, viseljen gyógyharisnyát vagy gyógyzoknit, amit gyógyszertárakban pár száz forintért meg lehet vásárolni. Este pedig kényeztessük el lábainkat egy illatos-gyógynövényes lábfürdővel, majd alaposan krémezzük be őket. Ha így fekszünk le aludni, reggelre különlegesen puha lábakkal ébredhetünk.

A mai napon a Hold együtt áll a Jupiterrel és trigonban áll a Vénusszal. Örömteli, optimista hangulatban lehetünk egész nap. Különösen élvezesek lehetnek a könnyed szópárbajok, beszélgetések, mert ma nagyszerű szellemi formában lehetünk, intellektusunk szinte felragyog a fáradt, tompa napok után. Használjuk ezt ki arra, hogy játszunk, sakkozunk vagy kártyázunk a szeretteinkkel, családtagjainkkal. Ha nyáron szeretnénk elutazni, érdemes azt is ma elkezdeni megtervezni, mert olyan ajánlatra akadhatunk, aminek nem tudunk ellenállni. Használjuk ki a mai napot az érzelmi feltöltődésre.