Karrierhoroszkóp március 3-tól 9-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon rugalmas és gyors vagy, ezért aztán sokkal könnyebben megy minden, mint máskor. Szerencsére ettől nem válsz nagyképűvé, éppen ellenkezőleg, sokkal inkább figyelsz munkatársaidra. Még arra is hajlandó lehetsz, hogy pusztán baráti alapon segíts nekik megoldani a nehezebb feladatokat. Az üzleti tárgyalások során tartsd szem előtt, hogy üzletfeled nem a barátod! Az érzelmi kapcsolat általában hátráltatja az üzletmenetet!

Bika (április 21. - május 20.)
A napokban sokkal szorosabbá válhatnak munkahelyi kapcsolataid, hiszen szívesen segítesz a munkatársaknak. Talán még azt sem bánod, ha munkaidő után kell bennmaradnod, annyira tele lehetsz energiával. Tartsd szem előtt, hogy nem mindegy, hogy kivel barátkozol a munkahelyeden. Talán olyan munkatársakkal is hajlandó vagy bizalmaskodni, akikkel nem kellene! Fontos, hogy betartsd a kialakult szokásokat!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Megtörténhet, hogy nagyobb hallgatóság előtt is számot kell adnod a tudásodról a napokban, ez jót tehet a szakmai hírnevednek is. Talán egy munkaértekezleten lesz alkalmad arra, hogy megmutasd a naprakész ismereteidet - ezzel akár egy sikersorozatot is elindíthatsz! Ha arra kerül a sor, hogy beszélj, akkor mutasd meg nyugodtan a tudásodat, képviseld magabiztosan önmagadat. Az üzleti életben is alkalmas az idő a kommunikációra.

Rák (június 22. - július 22.)
Sokkal határozottabbak az elképzeléseid, mint máskor, és ez tükröződik a viselkedésedben is. Talán harcok is kialakulnak a munkahelyeden, ám a kedvességednek köszönhetően mégsem lesz tartós a harag. Még a makacsságodat is úgy tudod tálalni és csomagolni, hogy a többiek nem tudnak rád haragudni. Jó ötlet, ha a terveidbe a többiek véleményét is belekalkulálod, így leszel igazán sikeres!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon felpezsdülhet az életed a munkahelyeden, megtapasztalhatod, hogy szinte egész nap csörög a telefonod. A munkamegbeszélések is aktuálissá válhatnak, bátran mutasd meg, hogy naprakész és értékes a szakértelmed. Ha nagyobb hallgatóság előtt kell beszélned, akkor sem kell megijedned, sikerrel veszed majd a kihívásokat. Az üzleti életben most a fontosabb ügyekkel foglalkozz, hiszen jó megállapodásokat köthetsz.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Sok munka vár a napokban, így nehezebben osztod be az idődet is. Mindig igaz rád, hogy pontosan és körültekintően dolgozol és tervezel, ám most akár feledékennyé is válhatsz. Ennek oka lehet, hogy rengeteg információ van a fejedben, s amikor már nagyon sok mindent kell észben tartanod, akkor kiesik valami. Az üzleti ügyek intézése során is kiemelkedő jelentőségű, hogy ésszerű napirendet alakíts ki magadnak, ne hagyd, hogy váratlan események felborítsák azt.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Otthonosan érezheted magad a munkahelyeden - ezt csak fokozza, ha néhány szál virágot is teszel az asztalodra. Ettől mindenkinek sokkal jobb kedve lesz, kellemes hangulatot teremthetsz. Igaz, a hangulatod kicsit változékony lehet, megtörténhet, hogy szélsőségesen szeszélyessé válsz. A vidámságodból könnyen lehet rosszkedv! Az üzleti életben most nagyon ügyelj arra, hogy semmiképpen se az érzelmeid irányítsanak!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon sok teendőd lehet a napokban, több elintéznivalónak is a végére kell járnod. Előfordulhat, hogy szinte szünet nélkül csörög a telefonod, és talán még arra sem jut időd, hogy néhány perc szünetet tarts. Így aztán nem is csoda, ha nagyon elfáradsz. Fontos lehet, hogy legalább arra jusson időd, hogy megebédelj! Az üzleti életben jó ötlet lehet egy kellemes munkaebédre meghívnod a fontos partnereket. Így derűs hangulatban folyhat a tárgyalás.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon határozottan tárgyalsz a napokban a pénzről, és talán kockáztatni is hajlandó vagy. Pont a merészséged hozhatja meg neked a sikert, itt az alkalom arra, hogy finoman, de tudasd feletteseddel az igényeidet. Fontos, hogy te magad is tisztában légy azzal, hogy milyen megoldások lennének kielégítők számodra. Szedd össze a gondolataidat, s tervezd meg, hogy miként győzöd meg főnöködet. Az üzleti tárgyalások során sem árt a nagyobb átgondoltság.

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon beszédes hangulatban vagy, tehát eredményes lehetsz a megbeszélések, üzleti tárgyalások alkalmával. Igaz, kicsit szétszórttá is válhatsz, ami máskor egyáltalán nem jellemző rád. Azt veheted észre, hogy nehezedre esik észben tartani, hogy milyen elintéznivalóid lennének. A nap végén pedig kiderülhet, hogy valami nagyon fontosat felejtettél el! Segíthet, ha már reggel végiggondolod, hogy milyen teendőid lesznek aznap.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon friss és mozgékony vagy, tettre készen mész be a munkahelyedre. Igaz lehet, hogy azt sem bánod, ha jóval hosszabbra nyúlik a napod, mint máskor. Érdemes kihasználnod az energikusságodat, vedd elő azokat a feladatokat, amelyeket máskor fárasztónak vagy túlságosan nehéznek találnál. Szerencsére most gond nélkül birkózol meg a problémákkal. Az üzleti ügyek intézése során is használd ki a jó időszakot, hiszen könnyen meggyőzöd partnereidet!

Halak (február 20. - március 20.)
Semmi kedved a napi robothoz, és előfordulhat, hogy már reggel fáradtan ébredsz. Kifejezetten hallgatag lehetsz a napokban, még a legszükségesebbet sem vagy hajlandó megbeszélni a munkatársakkal. Fontos, hogy a többiek ne személyes ellentétnek véljék morcos hangulatodat. Lényeges, hogy üzleti partnereid ne érezzék, hogy terhedre vannak. Ha rossz a hangulatod, akkor ez ne látsszon rajtad!