Karrierhoroszkóp június 18-tól 24-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Néha egy kicsit makacs hangulatban vagy, és ez most a munkahelyeden nyilvánulhat meg a legintenzívebben. Semmi kedved együtt dolgozni a munkatársaiddal, ráadásul mindig találsz valami kivetnivalót a munkájukban. Elvárnád, hogy ugyanolyan energikusak legyenek, mint te, s ha nem tudják felvenni a tempódat, akkor kritizálod őket. Figyel arra, hogy ne fogalmazz túl nyersen, hiszen annak harag vagy sértődés lehet a vége!

Bika (április 21. - május 20.)
Figyelmetlen módon kezelheted a napokban a feladataidat, és sehogyan sem tudod magad rávenni magad arra, hogy arra koncentrálj, amivel éppen foglalkozol. Ennek az eredménye az, hogy többször is neki kell futnod egy-egy teendőnek, hiszen már a kezdő lépések is hibásak lehetnek. Ügyelj arra, hogy üzleti partnereid ne vegyék észre, ha szórakozott vagy, mert megpróbálhatják kihasználni ezt a saját javukra!

Ikrek (május 21. - június 21.)
A munkádban azt tapasztalhatod, hogy sokkal kevésbé vagy hatékony, mint máskor. Az idődet is nehezebben tudod kezelni, és a munkaidő végén azt veszed észre, hogy a napi feladataidnak csak a felét tudtad elvégezni. Jó ötlet lehet reggelente egy kicsit rendszerezned a teendőidet. Az üzleti tárgyalások során figyelj arra, hogy ne veszítsd el azt a vezérfonalat, amely szerint tárgyalni szeretnél. Akár egy kis vázlatot is készíthetsz magadnak!

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon szórakozottá válhatsz a napokban, és pont akkor, amikor a legjobban kellene a munkádra figyelned, elkalandozol. Mindez hibalehetőségeket is rejt magában, sőt, ha ezt feletteseid észreveszik, akkor bírálhatják a teljesítményedet. Ha ez megtörténik, akkor a legrosszabb reakció a részedről a sértődés lehet. Az üzleti élet során figyelj arra, hogy alaposan olvasd át, amit aláírsz, különös tekintettel az apró betűs részekre!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A legharmonikusabb énedet mutatod a napokban a munkatársaid felé, és nagyon szeretnéd elkerülni a feszültségeket. Talán még akkor sem fogalmazol meg kritikát, amikor elkerülhetetlen. Megtörténhet, hogy munkatársaid túl sokat hibáznak, vagy egyáltalán nem hatékonyak, de te mégsem teszel észrevételt. Az üzleti életben fontos lehet, hogy tartsd a kereteket: legyél lényegre törő, ne hagyd, hogy a haszontalan körökkel rabolják az idődet!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Mindig nagyon komolyan veszed a munkádat, te vagy a legszorgalmasabb ember a kollégák közül. Éppen ezért nagyon sokat vársz el magadtól, és a feletteseid is magasra teszik neked a mércét, ami akár többletmunkát is jelenthet. Ha azt tapasztalod, hogy nehezebben hozod a szokásos teljesítményedet, akkor nagyon elkeseredhetsz, és még többet szeretnél letenni az asztalra. Lehet, hogy eszedbe sem jut, hogy néha azért pihenned is kellene!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Sokkal figyelmetlenebb vagy mostanában, mint más napokon. Előfordulhat néhányszor, hogy olyan hibákat követsz el, mint egy "kezdő", mintha nem lenne semmi tapasztalatod. Gondolkodj el azon, hogy mennyire irányítja a rutin a munkavégzésedet. Ha arra a következtetésre jutsz, hogy túlságosan gépiesen dolgozol, akkor figyelj egy kicsit jobban!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Feszültebb vagy a munkahelyeden, és sokkal türelmetlenebbül bánhatsz a munkatársaiddal is, mint más napokon. Megtapasztalhatod, hogy többször kell elmondanod ugyanazt, és ez nagyon dühít. Annyira ideges lehetsz, hogy végül olyan bírálatokat mondhatsz, amelyeket talán nem kellene, bár te magad is tudod, hogy kritizáló hajlamod nem vezet jóra. Az üzleti életben is törekedned kellene arra, hogy fel tudd venni tárgyalópartnered tempóját, még akkor is, ha azt lassúnak találod.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Mindenki téged talál meg a gondjaival a napokban, munkatársaid többször kérhetnek tanácsot tőled. Szívesen segítenél, de nem a legjobbkor zavarnak, hiszen a saját feladataidra is figyelned kellene. Ha nagyon el vagy merülve a munkáidban, akkor kérd meg munkatársadat, hogy térjetek vissza a problémára, egy későbbi időpontban. Az üzlet során nagyon nehezen tolerálod, hogy partnered fölösleges köröket akar futni, és még az egyértelmű pontokat is többször át szeretné beszélni veled.

Bak (december 22. - január 20.)
Rengeteg az elfoglaltságod, de igaz lehet, hogy nagyon szívesen veted bele magad a munkádba, hiszen tudod, hogy elismernek a feletteseid. Sokat jelent számodra, ha mindez szavakkal is kifejezik, hiszen rengeteg energiát nyerhetsz a dicséretekből. Jó ötlet lehet megerősítened a munkahelyi és üzleti kapcsolataidat, erre remekül alkalmas egy munkahelyi buli, vagy egy közös vacsora. Az üzleti ügyek tekintetében vedd sorra, hogy melyek azok a kapcsolatok, amelyeket régóta elhanyagoltál!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon spontán módon kezeled a munkahelyi feladatokat, ez rejt magában némi ötletességet is. Rájöhetsz arra, hogy miként oldhatnád meg a teendőket sokkal hatékonyabban, kevesebb időráfordítással. Eredeti, friss szemmel tudod nézni a munkát, virágzik a kreativitásod. Az üzleti tárgyalások során sok új lehetőség találhat meg, köszönhetően annak, hogy nagyon nyitott vagy. Az új befektetésekkel azonban legyél egy kicsit óvatosabb, járd körül őket alaposan!

Halak (február 20. - március 20.)
Igaz rád, hogy nem érzed tehernek a munkát, sőt, nem nyűg neked munkatársaid társasága sem. Szívesen veszel részt a csapatmunkában, hiszen valójában örülsz annak, hogy a csapat tagja lehetsz. Rájöhetsz arra is, hogy olyan képességekkel is rendelkezel, amelyekben te vagy a legjobb, ez növeli az önbizalmadat is. Az üzleti életben is lehetsz egy kicsit merészebb, nyugodtan "beengedheted" az új lehetőségeket! Engedd szárnyalni a fantáziádat!