Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Mérleg jegyében jár, trigonban áll a Merkúrral és szextilben áll a Plútóval. Fel kell készülnünk a heves érzelmi kitörésekre a mai napon.
Vágólapra másolva!

Ma, a nap nagyobb részében a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Ma veséink, valamint hólyagunk lehet egy kissé érzékenyebb. A krónikus hólyaghurut panasza is egy kissé erőteljesebben nyilvánulhat meg - aki hajlamos erre a betegségre, az készüljön fel rá, hogy esetleg rosszabbodik az állapota. Sokat segíthetünk magunkon, ha rengeteg folyadékot iszunk, hiszen ez segít a gyógyulásban.

A családi kapcsolatainkban igényünk támadhat arra, hogy vitás helyzetekben harmóniát teremtsünk. Figyeljünk arra, hogy a konfliktusokat ne akarjuk mindeáron elsimítani, hiszen ezt azt eredményezheti, hogy nem beszéljük át kellőképpen a feszült helyzeteket, inkább csak látszatkompromisszumokat kötük - de nem mindig jó, ha "elkenjük" a problémákat. A jó hozzáállás sokszor az, ha kimutatjuk kompromisszumkészségünket, de alaposan megvitatjuk a nézeteltéréseket.

Ma a Hold trigonban áll a Merkúrral, és szextilben a Plútóval. Azt érezhetjünk, hogy szenvedélyesen, látványosan akarjuk kimutatni a szeretetünket, vagy folyton az érzelmeinkről szeretnénk beszélgetni. Ma sok kerülhet látványos érzelmi kitörésekre, és nagy "egymásra találásokra" is. Fontos, hogy megengedjük magunknak az érzékenységet, ne akarjuk ezt elrejteni a szigorúság álarca mögé.