Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Halakban tartózkodik, ami egészségügyi vonatkozásban a lábainkat és az idegrendszerünket érinti. Ezen a napon rendezhetjük vitás ügyeinket, elmérgesedett érzelmi helyzeteinket.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Halakban tartózkodik, ami egészségügyi vonatkozásaiban a sarkakat, lábujjakat, lábfejeket, valamint az idegrendszert érinti. Nagyon jót tehet, ha ma friss, oxigén dús levegőre megyünk, mivel a vérben lévő szállítórendszer is a Halak csillagképet érinti, s az ilyen napokon frissíti fel a legjobban szervezetünket, idegrendszerünket a levegő.

Ma alkalmassá válik az idő arra, hogy vizes tevékenységekkel foglalkozzunk. Azonban frizuránk elkészítésével nem érdemes sok időt eltöltenünk, hiszen semmilyen módszer nem lesz elegendő ahhoz, hogy kedvünk szerinti formáját hozza. Ellenben kedvező lehet növényeink öntözése, metszésüket azonban hanyagoljuk.

Ma újhold napja van, s ennek megfelelően sokat tehetünk egészségünkért, testi jólétünkért is. Érdemes böjtöt tartani, mert ilyenkor a legerősebb a szervezet méregtelenítési készsége. Ha a mai napon határozzuk el, hogy megszabadulunk rossz szokásainktól, könnyebben fogjuk betartani ígéretünket, s akaraterőnk is erősebb lesz, hiszen ez a nap minden olyan igényünket, s erőfeszítésünket támogatja, amely egy "új élet" megkezdéséről szól.

Ma a Hold trigonban áll a Jupiter bolygóval. Éljünk a kedvező lehetőséggel, rendezzük vitás ügyeinket, elmérgesedett érzelmi helyzeteinket. Sokkal megértőbben fogunk egymás felé fordulni. Sokkal nagyobb lesz az elfogadási hajlam az emberekben, így ez a konstelláció kibékülések megkezdésére is alkalmas lehet.