Heti horoszkóp február 27-től március 6-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Kirobbanó és temperamentumos énedet egy kicsit félreteszed ezen a héten, s nem hajt a vágy, hogy kimenj a világba és megmutasd, hogy Te vagy a legjobb. Kissé lelassulsz, befelé fordulsz, s hajlamos leszel elmélkedni sorsod alakulásán. Használd ki jól ezt a lehetőséget arra, hogy rájöjj, miként kamatoztatod erényeidet, s hol követed el esetleges ballépéseidet. Az önismeret szempontjából gyümölcsöző lehet ez az időszak, ha tényleg magadba nézel egy kicsit.

Bika (április 21. - Május 20.)
Rengeteg benned az erő, amely áramlik és egyre csak csatornát keres, hogy miként is juthatna a felszínre. Ennek az egyik módja az, hogy sorozatos konfliktushelyzetekbe bonyolódsz, a másik, pedig,...nos sokkal élvezetesebb. Ha kedvesedet rá tudod venni arra, hogy közösen oldjátok meg ezt az erő túltengést, s Ő még örül is ennek, akkor akár kellemesen is kihasználhatod a most érvényben lévő erőket. Ha így alakulna, akár még szorosabbra is fűzhetnéd kapcsolatodat.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Minden vágyad az, hogy okosan és bölcsen tudj dönteni és reagálni akkor, amikor mások arra kényszerítenek, hogy vállald fel a konfliktushelyzeteket. Egy ideig próbálod békés útra terelgetni a nézeteltérést, s intellektuális úton, segítő szándékkal megközelíteni a problémát. Amikor, pedig ez nem sikerül, akkor sem jó szívvel mész bele a vitába. Összességében elmondható, hogy csak egy kis nyugalomra vágynál, de mintha körülötted mindenki ezen a héten provokálná ki a feszültséget.

Rák (június 22. - július 22.)
Nem jellemző rád az utazási kedv, azonban most mintha mehetnéked lenne, s a legszívesebben messze mennél, egzotikus, idegen tájakra. Érzed, hogy túlfeszíted a húrt, s nagyon sokat dolgozol, s az is nyilvánvaló előtted, hogy önmagadra már félelmetesen kevés időd marad. Másokat mindig is előtérbe helyeztél, mielőtt magaddal tudtál volna egy kicsit is foglalkozni. Mostanra mindez felgyülemlett benned, s egyre inkább úgy gondolod, hogy igenis jogod lenne egy kis időre és térre, önmagad számára.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Sokáig elfojtottad az indulataidat és a mondandódat munkahelyeden, s mintha mindez a feszültség egyszerre keresne csatornát magának. Ha eddig nem történt meg, akkor most biztosan az asztalra csapsz, s közben már nem nagyon fontolgatod, hogy mi is lesz ennek a következménye. Mindenesetre a lelked mélyén ott bujkál az egzisztenciális félelem, hiszen nem akarnád egy másik helyen nulláról kezdeni szakértelmed bizonyítását. Talán érdemes lenne kicsit visszafogni hirtelen indulataidat.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Hangulatilag kissé lelomboz, hogy azt tapasztalod, hogy kötözködősek, feszültek körülötted az emberek. Talán még az is megfordul a fejedben, hogy pont Te váltál egyfajta céltáblává, amelyen dühüket és indulataikat kiélik a többiek. Mindenesetre szelíd és szégyenlős természeted nem arra sarkall, hogy visszaüss, sokkal inkább próbálnád meg békés úton, észérvek segítségével megoldani az összeütközéseket. Lehet, hogy a most érvényben lévő erők inkább az önérvényesítésre ösztönöznek.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon elfogadó vagy mindenkivel, akivel csak találkozol mindennapi életed során. Különösen a munkahelyeden jellemző, hogy könnyű veled együtt dolgozni, s bizony azt a látszatot kelted, hogy elegánsan, nívósan oldod meg a feladataidat. Nem is csoda, ha előbb-utóbb, de anyagilag is elismernek, s előfordulhat, hogy szert teszel néhány olyan nélkülözhetetlen kapcsolatra, amelyek majd nagyon jól jönnek neked, akár a hosszabb távú terveid kivitelezésénél is.

Skorpió (október 23. - november 21.)
A héten nagyon érdekes módon kezeled kapcsolati rendszereidet. Közelebbi családtagjaiddal nagyon békésen, s támogató módon viselkedsz, még akkor is türelmes vagy, ha éppen konfliktusos helyzeteket provokálnak, veled szemben. Mindezt az elfojtott feszültséget azonban igyekszel "kiadni" egyéb kapcsolataidban, ahol nincs "tétje" az ellentétnek. Távolabbi ismerőseiddel könnyen összeszólalkozol, csakúgy, mint azokkal az emberekkel, akikkel mindennapi ügyeid intézése közben összefutsz.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Szeretnéd a világot ellenőrzésed alá vonni, s így meglehetősen irritál, ha valami nem úgy történik, mint ahogyan Te azt előzetesen elképzelted, szeretted volna. Könnyen szembenézhet a dühöddel az olyan ember, aki valamiképpen csalódást kelt benned, vagy szerinted nem a megfelelő módon viselkedik. Igazán nem teszel kivételt senkivel, éppen úgy kialakulhat konfliktusos helyzeted távolabbi ismerőseiddel, mint ahogyan munkatársaiddal is. A nehéz közlekedési helyzetek különösen feszülten érintenek.

Bak (december 22. - január 20.)
Szerelmi életedben egy türelmet és bölcsességet igénylő probléma ütheti fel a fejét, amely akár világnézeti, értékrendi kérdéseket is felvethet. A pénzügyeket illető elképzeléseitekben mutatkozhatnak eltérések, s pont ez a téma az, amely téged nagyon mélyen érinthet. Hiszen nagy erősséged, hogy az anyagi javakat kiválóan tudod kezelni, s ezen a területen nagyon strukturáltan gondolkodsz. Azonban azzal Te is tisztában vagy, hogy kedvesed nem pont ugyanúgy gondolkodik erről a témáról, mint ahogyan Te.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A legszívesebben olyan végletesen kötődnél szerelmedhez, hogy arra vágysz, hogy tűnjenek el a határok kettőtök között, s oldódjatok fel egymásban. Egyszóval mindent feladnál érte, s bármilyen áldozatot meghoznál a kapcsolat érdekében. Érdemes azonban végiggondolnod, hogy kedvesed pont azt kedveli benned a leginkább, hogy szabad és megkötözhetetlen vagy, s emellett mégis mellette maradsz. Ha teljesen háttérbe szorítod önmagadat, akkor előbb, vagy utóbb, de korlátként fogod megélni a kapcsolatodat.

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon erőteljesen bevonódsz a héten mások érzelmi világába, s ezt a hatást érdemes lenne feldolgoznod. Nagyon sokat segíthetnek ebben a hagyományos keleti meditációs technikák, vagy éppen a művészi képességeid is. Ha semmi időt nem hagysz magadnak arra, hogy megdolgozd ezeket a nagyon mély élményeket, érzelmeket, akkor levertnek és fáradtnak érezheted magad. Nagy szükséged lesz most arra, hogy önmagaddal törődj, s ne mindig másokat helyezz előtérbe.