Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold trigonban áll a Nappal, ezért kedvesünk, házastársunk tud nekünk vigaszt nyújtani, még abban az esetben is, ha már régóta rossz kapcsolatban élünk.
Vágólapra másolva!

Most megtehetjük az első lépést egymás felé, azonban ez még nem elég a jó kapcsolathoz: az első lépést másodiknak is kell majd követnie.

A Hold belép az Oroszlán csillagjegybe. Egészségügyi vonatkozásaiban a szívet, a vérkeringést, a hátat, a gerincoszlopot, valamint a fizikai testet és az érzékszerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a két nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szerveinkre figyelünk, erősítsük, illetve tisztítsuk. A gerincoszlopunk rugalmasságának megőrzése egész életünk során fontos.

A mai napon sikerrel foglalkozhatunk magas vérnyomásunk kezelésével. Vérnyomáscsökkentő gyógynövények segítségével komoly eredményeket érhetünk el. Ilyen a fokhagyma, vöröshagyma, medvehagyma. Legalább ezen a napon tegyük meg egészségünk érdekében, hogy tartózkodunk a kávé, csokoládé fogyasztásáról, nem is beszélve a cigarettázásról. Az erősen sós ételek ma különösen kedvezőtlenül hatnak, így ezeket is kerüljük el.