Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold kvadrátban áll a Szaturnusz bolygóval. Emiatt nehezünkre esik a körülöttünk lévőkkel ápolni kapcsolatainkat. Úgy érezhetjük, hogy nem szeretnek minket, és ez teljesen független a valós helyzettől.
Vágólapra másolva!

Mivel nem tudunk hinni lényünk szerethető voltában, a mai napon újabb és újabb "bizonyítékok" követelésével kínozzuk társunkat. Esetleg provokálhatjuk, akár még egy hisztit is bevethetünk, csak, hogy lássuk, mennyit érünk számára. Ez a viselkedés rendkívül romboló hatású lehet egy kapcsolaton belül. Egyrészt csak azt lehet szeretni, aki maga is elfogadja saját magát. Másrészt, ha párunktól állandó bizonygatást követelünk, mindig minden pillanatban készen kell állnia arra, hogy szeretetét felénk kimutassa, akkor előbb-utóbb belefáradhat. Nem is beszélve arról, hogy ezzel bűntudatot ébresztünk benne és arra fog gondolni, hogy talán ő képtelen arra, hogy szeretetet adjon. Ez, pedig már a 22-es csapdája.

A Hold már a Bika csillagjegyben tartózkodik. Ezen a napon tegyünk meg mindent torkunk, mandulánk, fogaink és füleink érdekében. Nem javasoljuk az agresszív beavatkozásokat, például műtéteket, operációkat. Ha lehet, hangszálainkat kíméljük meg ezen a napon. Fogyasszunk rendszeresen mézet, mézes gyógyteákat. A torokfájás aktuális probléma lehet ezekben a napokban. Figyeljünk erre öltözködésünknél. Ha lehet, ne menjünk túlzsúfolt helyekre. Itt könnyebben megtalálnak minket az ártalmas vírusok.
A másik gyakori panasz, ami ebben az időszakban előfordul, az a fülfájás, középfülgyulladás problémája. Ennek szellemi üzenete, hogy gondolkodj el azon, hogy vajon az utóbbi időben mit nem akartál meghallani. Kezelése rendkívül egyszerű: szerezzünk be orbáncfű olajat, és egy-egy cseppet cseppentsünk mindkét fülünkbe.