Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma együtt áll a Vénusz bolygóval. Így ebben az időszakban sokkal nyugodtabbak leszünk, lelki békénk helyreáll. Kedélyállapotunk nagyon jó lesz, ezzel párhuzamosan megemelkedik erotikus vonzerőnk. Azt sugározzuk magunkból, hogy nagyon nőiesek vagyunk, és készen állunk a szerelemre.
Vágólapra másolva!

A ma induló kapcsolatok magukban hordozzák a mély, igaz szerelmet, odaadást. Igazán különleges kapcsolat alakulhat ki két ember között a mai napon. Kapcsolatainkban barátságos légkör uralkodik, gyöngéd, simulékony megnyilvánulásokat tapasztalhatunk partnerünk részéről. Szeretetteljes, biztonságos légkörben lehet részünk - élvezzük, töltődjünk fel melegében.

Reggel a Hold belép az Ikrek csillagjegybe. Különösen a reumára hajlamosabbak lehetnek ma kissé rosszabb állapotban, mint máskor. A reuma nagyon fájdalmas időszakokat okoz szenvedő alanyainak, így nem csoda, hogy jelenléte nagyon megvisel minket. A tünetek mérséklését egy kiadós méregtelenítés oldhatja meg számunkra. Igazi "nagyböjtöt" csak a tavaszi időszakban szabad tartani, ilyenkor azonban szinte elengedhetetlen az egészséges életszemléletű emberek szempontjából.

Ma már növő hold van, így érdemes szem előtt tartanunk, hogy a regeneráció, táplálékfelvétel időszakába léptünk. Ha ebben a két hétben erősítjük szervezetünket, akkor sokkal hatékonyabbak leszünk, mint más időszakokban. Persze, mivel testünk könnyebben veszi fel a tápanyagokat, így könnyebben is hízunk meg, mint máskor. Hiánybetegségeinket viszont sokkal könnyebben megszüntethetjük, tehát ásványi anyag készletünket jó eredménnyel tölthetjük fel. Jelentkezhet viszont a vizesedés problémája, ugyanis szervezetünk a vizet sokkal inkább visszatartja, mint máskor.