Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold trigonban áll a Nappal. Ennek hatására sikeresen megélhetjük női-férfi szerepeinket. Kiegyensúlyozott lesz a kapcsolat saját női és férfi részünk között. Próbáljuk meg kreatívan kihasználni, hogy a mai napon könnyedén kapcsolatba kerülhetünk saját animánkkal/animusunkkal.
Vágólapra másolva!

Ha ez a kapcsolat harmonizálódik a mindennapi életben is, akkor óriási mértékben megnövekedhet problémamegoldó képességünk, hiszen olyan képességeinkhez férhetünk hozzá, amelyek eddig rejtve voltak saját magunk előtt, bennünk szunnyadtak.

Hétköznapi síkon párunkkal kellemes, konfliktusoktól mentes, egyetértésben töltött nap várható, olyan, amikor minden a helyén van, nem bosszantjuk egymást feleslegesen. Szüleinkkel kapcsolatban is harmónia uralkodik bennünk, most igazán békében, hálásan gondolunk rájuk, negatív érzések nélkül.

A Hold ma trigonban áll az Uránusz bolygóval, ami nagyon nyitottá tesz minket, s izgalomba hoz szellemileg és érzelmileg is.

A nap nagy részében a Hold még az Ikrek csillagjegyben halad. Végtagjainkat óvjuk, lehetőség szerint vigyázzunk a konyhai munkálatok során. A barkácsolást is nyugodtan elhalaszthatjuk máskorra. Kezeinket kényeztessük kamillás krémekkel, gyógyító kamillás pakolást is tehetünk rá. Ezen a napon kezünk duplán meghálálja a gondoskodást.

Alkalmas lehet a mai nap arra, hogy alaposan kiszellőztessük lakásunkat, élvezve a jó levegőt. Továbbá elmélyülhetünk mindenféle intellektuális foglalatosságban is, ám helyezzük a hangsúlyt az élvezetes ismeretszerzésre. Foglalkozzunk minket érdeklő témákkal.