Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Hold még mindig a Szűz jegyében tartózkodik. A Szűz Hold napjainak különleges ereje az emésztőszerveken válik észrevehetővé. Az érzékeny embereknek emésztési problémáik támadnak ilyenkor. A megfelelő segítő étrend különösen ajánlott ezekben a napokban, legalábbis a zsíros vagy nehéz ételekről érdemes lemondani. Ajánlott gyógynövények bélgörcsökre: ánizsmag és édeskömény; epe és májpanaszokra: apró bojtorján, ezerjófű, borsmenta és zsálya. Jó tudni, hogy a Szűz napokon vágott haj tovább megőrzi szépségét és formáját, a most készített dauer szép hullámokat ad, és a hajfestés is sokáig tartós marad.

A Hold-Neptunusz trigon ösztönzőleg hat képzeletvilágunkra vagy pszichikus és kreatív képességeinkre. Használjuk ki az alkalmat. Rendkívül együttérzőek vagyunk mások irányában, és segíteni akarunk nekik, amennyire csak tudunk. Álmodozással kívánjuk tölteni a napot, szabadon engedve szárnyaló fantáziánkat. Pszichikailag fogékonnyá válhatunk, ami felkelti érdeklődésünket életünk ezen oldala iránt.

Kíváncsi rá, mit hoz a jövő? Ha szeretné, minden reggel SMS-ben üzennek a csillagok! Ezen az oldalon rendelheti meg saját, személyre szóló napi horoszkópját SMS-ben!
Most Maybelline ajándékcsomagot is nyerhet!



Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.