Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Hangulataink és érzelmeink szinte percről percre váltakoznak, és ezt valahogyan ki kell tudnunk fejezni. Tegyük hát meg, de készüljünk fel arra, hogy hagyjuk a többieket is szóhoz jutni. Valljuk be nyíltan és becsületesen, hogy érzéseink és egyes nézeteink épp most változáson, kiigazításon mennek keresztül.

A Vízöntőhöz a mirigyrendszer is kapcsolódik, mely a szervezet működéséhez szükséges hormonokat termeli. A szervezet működési rendszerében 21-23 óra között van a mirigyrendszer regenerálódásának ideje. Ezért fontos lenne mindenkinek, hogy ekkor már aludjon, ahhoz, hogy másnap ne legyen ideges, ingerült, fáradt, szétszórt.

A Vénusz ma együttáll a Jupiterrel, mindenféle kapcsolat szempontjából csodás időszaknak ígérkezik, beleértve az intim kapcsolatokat is. Élvezni fogjuk az emberek társaságát, és ők is szívesen lesznek velünk. Felbukkanhat egy új barát vagy szerelem, aki talán nagyon is különbözik tőlünk. Ha esetleg e tranzit idején kötnénk házasságot, akkor minden rendben lesz az esküvővel, és rendkívül kellemesen fogjuk érezni magunkat.

A Hold trigon Mars hatására energiaszintünk a magasba lendül, célszerű olyasmit csinálnunk, amivel ezt levezethetjük. Fellépésünk rendkívül határozott, energikus és bátor, kedvünk támad, hogy nekilássunk feladatainknak, de később már nem biztos, hogy be is akarjuk fejezni a munkát.

Erőteljes érzelmi megnyilvánulásaink teljesen átitatják az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolatainkat. Mind a szeretetet, mind a gyűlöletet a zsigereinkben fogjuk érzékelni. Életünk mély érzelmi színezetet kap, de nem csúszik ki az ellenőrzésünk alól. Kezünkben tartjuk a szálakat, és értékelni fogjuk élményeink tágabb dimenzióját. Olyan emberek társaságát keressük, akikhez képesek vagyunk ezen a szinten kapcsolódni. Minden találkozásunk mély érzelmeket kelt, és igen kielégítőnek ígérkezik.

Este azonban a Nap kvadrát Hold hatására úgy érezhetjük magunkat, mint a kötél a kötélhúzáskor - ha nem bántunk elég jól érzelmi életünkkel és a külvilág megterheléseivel. A problémák takargatása vagy figyelmen kívül hagyása sosem vezet jóra, amint azt most látni is fogjuk, ha eddig ezzel próbálkoztunk, mert most ingerlékenység és esetleg konfliktusok formájában törhetnek felszínre, feljebbvalóinkkal vagy családtagjainkkal szemben.

Szombati horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet