Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ami a fogyó Holdnál elkezdődött, Újholdkor éri el csúcspontját: a test méregtelenítő és tisztítókészsége. Ezen a napon a test rendkívül hatékonyan szabadul meg a mérgektől és salakanyagoktól. Érdemes a mai napra zöldség-vagy gyümölcsnapot beiktatni, a várt hatás nem marad el. Ha rossz szokásainkat sutba akarjuk dobni, ez a nap a legalkalmasabb kezdet szinte minden más napnál.

A Kos jegyében járó Hold miatt az érzékeny testrész a fejünk. S ami rajta van: a szem, a fül, az agy, a fogak, az arcüreg. Gondozzuk, ápoljuk őket, de ha lehet, ne menjünk fogorvoshoz e napokban, várjuk meg inkább a Hold Ikrekbe való érkezését vele. Étrendben a fehérjék kapcsolódnak a Kos jegyéhez. A teljes értékű fehérjéknek rendkívül sokrétű a feladata a szervezetünkben. Bármely étrend szerint is táplálkozunk, erről ne feledkezzünk meg.

A Hold trigonba kerül a Plútóval, annyira felfokozott érzelmekkel reagálunk az emberekre és általában az élet dolgaira, hogy a tranzit végére teljesen kimerültnek érezhetjük magunkat. Fejezzük ki érzéseinket, de ne feledkezzünk meg értelmünkről sem. Szexuális kapcsolatunk hevessé válik, mert képesek vagyunk a mélységeibe hatolni. Érzelmeink és érzékenységünk annyira felfokozódik, hogy ma tényleg eggyé válhatunk párunkkal.

A Nap-Hold együttállás hatására kapcsolataink kellemesnek ígérkeznek, különösen a nőkkel - főleg, ha nem tartunk saját érzelmeinktől. Alkalmas pillanat, hogy megvitassuk viszonyunkat szeretteinkkel. Érzelmeink ma jobban előtérbe kerülnek, és ez esélyt ad jobb megértésükre. Ha őszintén és bátran szembe tudunk nézni velük, jelentős változás veheti kezdetét lelki szinten. Belső békénk és biztonságérzetünk kisugárzik minden kapcsolatunkra.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Csütörtöki horoszkóp

HarmoNet